2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Pécs

Kolikba vitték a koncerteket

Nem akármilyen koncertturnéval indult be az egyetemi élet a pécsi kollégiumokban. Az ország talán legnemzetközibb együttese, a Mongooz and the Magnet elvitte a hálószobákba a koszos és nyers rock and rollt.

Ezzel pedig nem más volt a céljuk, mint az, hogy megszólítsák a fiatalokat és a banda tagjai is egy kicsit újraéljék egyetemista éveiket. Hiszen a már országszerte ismert trió a Pécsi Tudományegyetemről indult. A turné egyébként egyhetes volt és a lányok legnagyobb örömére mindennap más kolit kerestek fel. Az együttessel legközelebb október 27-én lehet találkozni a Pécsi Est Caféban.

A Mongooz and the magnet, egy pécsi csapat, egy ír, egy norvég és egy magyar taggal. Ők azok,
akikkel elindult a koli élet városban Fotó: Németh Kriszta

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.