2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Miskolc

Költségtakarékos fűtésre kapcsol a MIHŐ

Az Országos Meteorológia Intézet előrejelzése alapján a héten tovább melegszik az idő, ezért szakaszos, költségtakarékos fűtést biztosít a MIHŐ mindaddig, amíg a külső hőmérséklet ezt indokolja.

A fűtésszolgáltatást szeptember 29-én kezdte meg a MIHŐ Miskolcon. Először szakaszosan, majd a napi átlagos külső hőmérséklet csökkenése alapján folyamatosan történt a lakások fűtése.


Csökkenti a fűtésszámlát a meleg őszi időjárás – fotó: Lokál

Az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján a napi legmagasabb hőmérsékletek a napokban 20 Celsius-fok körül alakultak, ezért a MIHŐ visszaállt a szakaszos fűtésre, hogy elkerüljék a lakások túlfűtöttségét, valamint a fogyasztók részére pénztárcabarát, költséghatékony fűtési szolgáltatást nyújtsanak.

A szakaszos fűtés azt jelenti, hogy a hőközpontban lévő automatika a külső hőmérséklet függvényében szabályozza a fűtést, éjszaka melegebb, nappal pedig – az időjárástól függően – akár teljesen hideg is lehet a radiátor.
Amennyiben a lakóközösségeknek folyamatos fűtésszolgáltatásra van igényük, a szolgáltatónál kell jelezniük.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.