2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Belföld

Könyörtelenek! Ők rabolták el az állatotthon perselyét

Miközben rengeteg munkával, fáradtsággal igyekeznek a menhelyek adományokat gyűjteni, hogy a magára hagyott vagy éppen megkínzott állatoknak legyen mit enniük, addig vannak, akiknek semmi sem szent. A nehezen összegyűjtött forintokat is képesek elrabolni.

A Noé Állatotthon alapítvány kéri most az emberek segítségét, miután hétfő délután négy eddig ismeretlen tolvaj elvitte a központi adománygyűjtő perselyüket. Arra azonban nem gondolt a négy elkövető, hogy minden lépésüket megörökíti a kamerarendszer, aminek a segítségével szinte bizonyos, hogy megtalálják a gátlástalan tolvajokat.


„KIRABOLTÁK A NOÉ ÁLLATOTTHONT!
OSSZÁTOK, HOGY MEGLEGYENEK AZ ELKÖVETŐK!
Angyalok, a segítségeteket szeretnénk kérni! Ma 2017.10.09-én a délutáni órákban a képen látható 4 férfi ellopta a NOÉ Állatotthon központi adománygyűjtő perselyét az iroda mellől. A NOÉ Állatotthont védő kamerarendszer rögzítette az elkövetést és az arcukat is! Arra kérünk Titeket, hogy jól nézzétek meg a képeket és ha felismeritek az elkövetőket, akkor azt jelezzétek nekünk az [email protected]münkön! A megosztással is nagyon sokat segítesz. Ezek az emberek a Ti pénzeteket, a Ti adományotokat lopták el! Ezek az emberek Titeket, minket, de leginkább a rászoruló, beteg állatokat rabolták ki!

A NOÉ Állatotthon területén a törvényeknek mindenben megfelelő kamera rendszer működik, melyről az állatotthon bejáratánál és több helyen is tájékoztatjuk a hozzánk érkezőket. A lopás helyszínétől, kb. 1,5 méterre is kint van a figyelmeztető tábla. A képek felhasználása, közlése teljesen jogszerű!
Természetesen a poszttal együtt a hivatalos rendőrségi feljelentés is megtörténik!” – kérik az emberek segítségét az állatotthon közösségi oldalán, ahol a négy tettesről készült képek is láthatóak.

A Lokál az állatkínzás ellen!

Nem biztos, hogy mindenben egyetértünk, de az állatkínzás elleni harc közös ügyünk! Az emberi kegyetlenség sokszor határtalan, pedig az állatok csak szeretetet adnak, védtelenek! Küldjük börtönbe az állatkínzókat! A Lokál kiáll az állatok jogaiért, kövesse a „Börtönt az állatkínzóknak” Facebook-oldalunkat. Kérünk mindenkit, aki állatokkal kapcsolatos brutalitással találkozik, írja meg nekünk a Facebook-oldalon vagy küldje el a [email protected] címre. Kövessen minket a Facebookon: https://www.facebook.com/bortontazallatkinzoknak/

További cikkek: 

Kapcsolódó Cikkek