2018. október 17., szerda
Hedvig

Belföld

Köpködnek Sorosra a saját emberei

Össztüzet zúdítottak saját munkahelyükre a Soros Györgyhöz köthető Open Society Foundations (Nyílt Társadalom Alapítványok) dolgozói. A Glassdoor.com-on a névtelenség álcája alatt el merték elmondani véleményüket, tökéletes képet adva a Soros-birodalom szabadságjogokat hirdető, de valójában diktatórikus természetéről.

A Soros Györgyhöz köthető Open Society Foundations (Nyílt Társadalom Alapítványok) felháborodott dolgozói szerint munkahelyük legnagyobb előnye az ingyenebéd, a térítésmentesen használható kávéfőző és a magas fizetések – írja az Origo.


Miközben szabadságjogokért harcol, saját dolgozóit elnyomja Soros alapítványa (MTI/AP/Ferdinand Ostrop)

Ennyiben ki is merülnek az Open Society Foundations pozitívumai, a hozzászólók bürokratikus és diktatórikus rendszert emlegetnek, és a legtöbben elégedetlenek a munkahelyükkel.

Egyikük a nyitott és szórakoztató csapatot emelte ki, kiemelve az ebédidő hasznosságát. Egy másik Soros-embernek szinte ugyanezek voltak a meglátásai. Egész biztosan történhet valami az ingyenebéd körül, mert ő is ezt emelte ki elsőként. A rendszerrel ez a névtelenül nyilatkozó munkavállaló sem volt elégedett: szerinte a bürokratikus rendszer túl sok pénzt költ magára, a vezetés pedig érzéketlen az alkalmazottakkal szemben. 


A spekuláns milliárdos a hihetetlenül magas fizetésekért cserébe hallgatást és lojalitást vár el embereitől. Közülük sokaknak azonban nagyon nem tetszik ez a diktatórikus rendszer. Mindez azért kap különös felhangot, mert a Soros-szervezetek vadul küzdenek egyebek mellett a migránsok jogaiért, miközben saját dolgozóik jogait illetően nem ilyen megértőek.

További cikkek:

Eltörölné a nemzetállamokat a milliárdos

Az ellenzék és a média is hetek óta keresi a Soros-terv írásos változatát. A legfrissebb Figyelő arról ír, hogy Soros elképzelései már régóta elérhetők, csak éppen nem voltak szem előtt.

A milliárdos spekuláns Karl Popper filozófus gondolatát továbbfejlesztve alkotta meg a nyílt társadalom elméletét, vagyis a Soros-tervet. A Figyelő szerint Soros elméletének lényege, hogy a XX. század tragédiáiért a nemzetállami rendszer a felelős, amely sem békét, sem biztonságot nem garantál. Ezért Soros a globalizációban látja az ideológiája szerint ideális, nyílt társadalom létrejöttének lehetőségét.

Kapcsolódó Cikkek

 • Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentés a Jobbik gyanús pénzügyei miatt

  Feljelentette pártját a Legfőbb Ügyészségen Szabó Balázs, a Jobbik volt szekszárdi alapszervezeti elnöke, mert szerinte csak az ő körzetükben mintegy 8-10 millió forintot fizettetett be a tagokkal a pártkasszába – gyanús körülmények között – a Jobbik elnöksége.

 • Elég a taxis hiénákból!

  Elég a taxis hiénákból!

  Már megint valami, ami rossz hírünket kelti a világban: a trükköző és elsősorban a külföldi vendégekre utazó taxis hiénák nemcsak az utasokat, hanem a szabályosan működő taxisokat is megkárosítják.

 • Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Elutasította a parlament Sorosék jelentését

  Megszavazta a parlament kedden a Magyarország szuverenitásának megvédéséről szóló, Soros-Sargentini jelentés elleni határozatot. Ez egyben fel is szólítja a kormányt, hogy ne engedjen a zsarolásnak, utasítsa vissza a Magyarországot ért valótlan vádakat, és jogi úton is lépjen fel a csalással elfogadott jelentéssel szemben.