EUR: 344,37 Ft
CHF: 322,16 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb XV.kerület

Köss ki náluk!

Nyílt napot tartottak a Száraznád utcában található Kikötő – Ifjúsági Közösségi Szigeten. Az ingyenes családi rendezvényen  játszóház, babasarok, grimaszolda, kézműves-foglalkozás, vérpezsdítő zumba Jucussal, gyerek és felnőtt karate-önvédelem és capoeira interaktív bemutató, Kikötő teaház finom, lélekmelegítő teákkal, kreatív foglalkozásokkal, fiatal muzsikusokkal és a Kikötő Diákszínpad improvizációs előadása várta az érdeklődőket, de nem maradhatott el az ifiházibuli sem.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.