EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 07., vasárnap
Róbert

Egyéb XI.kerület

Középpontban az önismeret

Németh Gábor bűvész látványos utcai előadásaival folyamatosan felhívja magára a figyelmet, de extravagáns személyiségével és „varázslatos” produkcióival a színpadon is remekül megállja a helyét.

Elkápráztatta már nézőit óceánjáró luxushajókon, nemzetközi varietéműsorokban, turnézott Cipruson, Amerikában, Olaszországban és Dubajban. Itthon a Vegas című műsorával debütált, és azóta számos többszereplős bűvészműsor oszlopos tagja. Ebben az évben indult, havi rendszerességgel, önálló estje, a Freakency az A38-as hajón, amelyet Németh Gábor a bűvészetre nyitottak számára ajánl.


Naná, hogy a kártyával is tud bánni Gábor – ha kell, el is tünteti

– A veszélyt, a kihívásokat és az extremitást ötvöző, látványos produkció, amelynek középpontjában önmagunk ismerete, saját határaink átlépése áll. Egy műsor, ahol főszerephez jut az érzékszervek finomítása, összehangolása, felerősítése, illetve kizárása. A váratlan és meglepő fordulatoknak köszönhetően az izgalom és az ámulat garantált!

A műsor korhatáros: hat éven felülieknek javasolt.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.