EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Kozso megfenyegette feljelentője barátnőjét

Újabb megdöbbentő történetre derült fény a minap Kozso teaházbotránya körül: a zenész megfenyegette egykori üzletvezetője barátnőjét.

A Storynak megszólalt a Zöld Teknős egykori vezetője, Zoltán – aki az áramlopás miatt feljelentette a zenészt – és annak barátnője is, akinek a mai napig összeszorul a gyomra, amikor felidézi azt a napot, amikor a zenész megjelent a munkahelyén és megfenyegette.


– Megpróbált rávenni, hogy vonassam vissza Zolival a vallomását. Azt mondta, ha nem teszem, rám, illetve ránk keni az egész áramlopást, és évekre börtönbe csukat – emlékezik vissza a rettegett időszakra Anna, aki ezen a ponton Kozso bosszúvágya miatt a családjáért is elkezdett aggódni, de minden bátorságát összeszedve végül a hatóságokhoz fordult, és az ügy koronatanújaként rendőri védettséget kapott.

– Gyenge ember az, aki egy védtelen nőt használ fel, hogy magát mentse – mondta a lapnak Zoltán, aki mielőtt egykori főnökét feljelentette, sokáig próbálta rávenni, hogy tegye rendbe kétes ügyeit a teaház körül.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek