EUR: 349,41 Ft
CHF: 329,27 Ft
2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Életmód

 Kulcsár Edina szépre issza magát

Kulcsár Edina nagyon kritikus önmagával szemben, éppen ezért nem hanyagolja a szigorú edzéseket, és a bőrápolásra nemcsak kívülről, de belülről is nagy figyelmet fordít.

– Ha egy apró hibát látok, rögtön a kijavításán dolgozom. Az apró ráncokkal és bőrhibákkal is így vagyok. Folyamatosan kutatom a megfelelő készítményeket, krémeket, kezeléseket és italokat. A legjobbat és a legtermészetesebbet keresem mindig! Most egy kollagénalapú szépségkoktélt iszom, ami megkönnyíti a napi szépségápolásomat, hiszen csak inni kell. Egyedisége nemcsak a nagyon magas kollagén-összetevőben rejlik, de hialuronsavat, elasztint és még megannyi értékes vitamint is tartalmaz. Mivel nagyon kevés az időm, a komplex megoldásokat részesítem előnyben – magyarázta Edina, aki modellként gyakran visel sminket, arcbőre gyakorlatilag állandó igénybevételnek van kitéve. Noha a trendek a plasztikai műtétek felé mutatnak, a szépségkirálynő nem tervez ilyesfajta szépészeti beavatkozást. Helyette naponta időt szakít szépsége megőrzésére. Igyekszik felvenni a kesztyűt már most az öregedés ellen, hogy egy aprócska napi rutinnal sokáig megmaradhasson szépnek és fiatalosnak.


– Alapvetően nem vagyok híve a plasztikai műtéteknek. Nyilván más dolog, ha annak egészségügyi célja van, vagy olyan rendellenességgel születik valaki, hogy ez elkerülhetetlen. Talán még mondhatom magamra, hogy fiatal vagyok, így ha időben elkezdem a megelőzést, remélhetőleg sokáig nem is lesz szükségem ilyenfajta beavatkozásokra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Készítsenek hangszert – bármiből!

  Készítsenek hangszert – bármiből!

  Manapság készen kapják a nebulók a tudást, ám kevés oktatási intézményben mutatják meg “élőben”, hogy gyakorlatilag bármiből lehet hangszert készíteni. A nyári táborok emléke villan fel, amikor a változatos programok között szerepel az anyagok ismerete, hogy miből is lehet hangszer.

 • Mit olvasson a gyermek?

  Mit olvasson a gyermek?

  A gyermeki kíváncsiság határtalan. Ezt minden szülő, illetve nagyobb testvér megéli, aki felügyeli a “tesóját”, fiúcskát, hugicát. Ezért néha nemcsak a szülőket, hanem az idősebb testvért is érdemes belevonni, hogy az olvasni már jól tudó Jancsikát, Pistikét, Rozikát hogyan szoktassák rá a mindennapi olvasásra.

 • Sok cégnek bejött a távmunka, ezért marad

  Sok cégnek bejött a távmunka, ezért marad

  Óvatosan állnak hozzá a magyar cégek az irodáik újranyitásához. A vezetők többsége hosszútávon is be akarja építeni a járványhelyzet alatt bevezetett, és azóta bevált távmunka megoldásokat – derült ki a felhő alapú szolgáltatások közvetítésével foglalkozó Kvazar.

 • Rongyszőnyeg elnyűtt pólókból

  Rongyszőnyeg elnyűtt pólókból

  A téli holmik átválogatása után nem érdemes rögtön a kukába dobni az elnyűtt cuccokat. Érdemes inkább eltenni, és a megfelelő darabokból csíkokat hasítani, gombolyagot készíteni és azután szőnyeg készítésre felhasználni.