EUR: 329,90 Ft
CHF: 300,14 Ft
2019. október 21., hétfő
Orsolya

Életmód

 Kulcsár Edina szépre issza magát

Kulcsár Edina nagyon kritikus önmagával szemben, éppen ezért nem hanyagolja a szigorú edzéseket, és a bőrápolásra nemcsak kívülről, de belülről is nagy figyelmet fordít.

– Ha egy apró hibát látok, rögtön a kijavításán dolgozom. Az apró ráncokkal és bőrhibákkal is így vagyok. Folyamatosan kutatom a megfelelő készítményeket, krémeket, kezeléseket és italokat. A legjobbat és a legtermészetesebbet keresem mindig! Most egy kollagénalapú szépségkoktélt iszom, ami megkönnyíti a napi szépségápolásomat, hiszen csak inni kell. Egyedisége nemcsak a nagyon magas kollagén-összetevőben rejlik, de hialuronsavat, elasztint és még megannyi értékes vitamint is tartalmaz. Mivel nagyon kevés az időm, a komplex megoldásokat részesítem előnyben – magyarázta Edina, aki modellként gyakran visel sminket, arcbőre gyakorlatilag állandó igénybevételnek van kitéve. Noha a trendek a plasztikai műtétek felé mutatnak, a szépségkirálynő nem tervez ilyesfajta szépészeti beavatkozást. Helyette naponta időt szakít szépsége megőrzésére. Igyekszik felvenni a kesztyűt már most az öregedés ellen, hogy egy aprócska napi rutinnal sokáig megmaradhasson szépnek és fiatalosnak.


– Alapvetően nem vagyok híve a plasztikai műtéteknek. Nyilván más dolog, ha annak egészségügyi célja van, vagy olyan rendellenességgel születik valaki, hogy ez elkerülhetetlen. Talán még mondhatom magamra, hogy fiatal vagyok, így ha időben elkezdem a megelőzést, remélhetőleg sokáig nem is lesz szükségem ilyenfajta beavatkozásokra.

Kapcsolódó Cikkek