2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Miskolc

Lemondott a MEAFC vezetőedzője

A Miskolci Egyetem Atlétikai és Futball Club arról tájékoztatta szurkolóit a múlt héten, hogy az NB I/B piros csoportjában szereplő kosárlabdacsapatának vezetőedzője, Hajdu Roland az Eger elleni Hepp Kupa-mérkőzés után lemondott posztjáról.

Hajdu Roland azzal indokolta döntését, hogy a saját magával szemben elvárt szakmai munkát a csapat néhány játékosának hozzáállása és az ebből adódóan a játékosokkal kialakult kibékíthetetlen ellentétek miatt nem tudja megvalósítani. A MEAFC vezetősége, miután meggyőződött róla, hogy a vezetőedző döntése végleges és megváltoztathatatlan, elfogadta a lemondást. A kialakult helyzet okait, tanulságait az egyesület belső vizsgálat keretében megvizsgálta, a szükséges intézkedéseket meghozta – írta közleményében a klub.


Hajdu Roland vezetőedző (sötét ingben) távozott a csapattól

A keretet az új vezetőedző kiválasztásáig Bene Szilárd irányítja, munkáját Tóth Gábor segíti, aki másodedzőként továbbra is a csapat rendelkezésére áll.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.