2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb I.kerület

Lépjünk be az Entrée-be!

A budai várnegyedben, a Szent György téri középkori pincerendszerben található mikvében Entrée címmel csoportos kiállítás nyílt a Várkert Bazár és a Hybrid Art szervezésében.

A hazai művészeti egyetemeken frissen végzett hallgatók munkáival idén a Magyar Képzőművészeti Egyetem, a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem, a Pécsi Tudományegyetem Művészeti Kara, az Egri Eszterházy Károly Egyetem Vizuális Művészeti Intézete, a Szegedi Tudományegyetem JGYPK rajz–művészettörténet tanszéke, a Kaposvári Egyetem Rippl-Rónai Művészeti Kara, valamint a Budapesti Metropolitan Egyetem mutatkozik be az október 22-ig naponta 12–18 óra között látogatható tárlaton.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.