EUR: 326,21 Ft
CHF: 289,10 Ft
2019. május 19., vasárnap
Ivó, Milán

Extra

Majka: Nagyon szeretnék egy kislányt

Meglepő vallomást tesz Majka és nagyobbik fia, Marián a Vigyázat, gyerekkel vagyok ma esti adásában, ugyanis a TV2 műsorvezetője nagyon szeretne egy harmadik gyereket. Az ózdi rapper azt is hozzátette, hogy fiával együtt egy kislánynak örülnének a legjobban. 

Megható titkot árul el Majka és Marián a TV2 sikerműsora új évadának ma esti nyitó adásában. A műsor egyik játékában a műsorvezető, Ördög Nóra azt a kérdést tette fel Majáknak és Mariánnak: mire vágyik a legjobban Marián? Mit szeretne kapni Majkától? A válaszlehetőségek közül végül mindketten a kistesót jelölték meg.


– Uh, kistesót szeretnél, juhu, mondd meg anyádnak, nem velem kell megbeszélni – válaszolta a fiának Majka, majd hozzáfűzte: – Nagyon szeretnék egy kislányt, igen – hatotta meg kijelentésével a közönség soraiban ülő Dundikát, aki nem tudott szóhoz jutni a meghatottságtól.

Bármi is lesz a döntés, biztos, hogy a sztárpár nem fogja elkapkodni a családbővítést, ugyanis Hajnalkáról köztudott, hogy mindkét terhességét rettenetesen nehezen viselte súlyos vérzékenysége és az ebből fakadó vashiánya miatt, amiről maga a rapper nyilatkozott a Lokálnak három héttel második gyermekük, a most másfél éves Olivér születése előtt.


– Hajni azon kevesek közé tartozik, akiknek a várandósság tényleg terhesség. Sok nő áldásként fogja fel, ő azonban ilyenkor egy másik világban él. Az első három hónapot senkinek nem kívánnám… Míg a környezetünkben a boldog kismamák hamar túlestek az első néhány hét kellemetlenségein, Hajni kilenc hónapon keresztül pokolian érzi magát. Az 5-6. hónap volt „mérsékelten rossz”, a többi viszont leírhatatlan. Már sem ülni, sem állni nem kényelmes, és még most is hányingere van. A vashiány folyamatos álmosságot okoz, gyógyszert pedig nem adhatunk neki. Ha bármi baj van, azonnal infúziós kezelést kell kapnia. A mindennapi teendők is hihetetlenül nagy erőfeszítésébe kerülnek, ami egy kisgyerek mellett bizony nem egyszerű. Én sajnos keveset tudok otthon lenni, de állandó kapcsolatban vagyunk, hogyha bármi baj van, azonnal tudjak rohanni hozzá − mesélte kétségbeesetten Majka.

Fotó: Instagram

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Londoni magánkórházban született Harry és Meghan gyermeke

  Az egyik londoni magánkórházban született Harry herceg és Meghan hercegnő kisfia. A brit uralkodó múlt hétfőn világra jött nyolcadik dédunokájának születési helye csak pénteken, a kisfiú születési anyakönyvi kivonatának kiállítása és közzététele után derült ki.

 • Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Kiengedték az intenzívről Demjén Rózsit

  Sokat javult Demjén Ferenc állapota, a Ripost megtudta, hogy a legendás zenészt szerdán kiengedték a kórházból, ahová azután szállították, hogy május 3-án agyérgörcsöt kapott.

 • Életet menthet a HPV-oltás

  Életet menthet a HPV-oltás

  Évente 500 nő hal meg a HPV-vírus okozta rák miatt Magyarországon. Liptai Claudia és Ónodi Eszter színésznő fontosnak tartja, hogy ne csak beszéljen erről, de mindketten kipróbálták az új magyar fejlesztésű, otthon elvégezhető HPV-tesztet is.