EUR: 349,12 Ft
CHF: 327,02 Ft
2020. május 27., szerda
Hella

Extra

Majka: Nagyon szeretnék egy kislányt

Meglepő vallomást tesz Majka és nagyobbik fia, Marián a Vigyázat, gyerekkel vagyok ma esti adásában, ugyanis a TV2 műsorvezetője nagyon szeretne egy harmadik gyereket. Az ózdi rapper azt is hozzátette, hogy fiával együtt egy kislánynak örülnének a legjobban. 

Megható titkot árul el Majka és Marián a TV2 sikerműsora új évadának ma esti nyitó adásában. A műsor egyik játékában a műsorvezető, Ördög Nóra azt a kérdést tette fel Majáknak és Mariánnak: mire vágyik a legjobban Marián? Mit szeretne kapni Majkától? A válaszlehetőségek közül végül mindketten a kistesót jelölték meg.


– Uh, kistesót szeretnél, juhu, mondd meg anyádnak, nem velem kell megbeszélni – válaszolta a fiának Majka, majd hozzáfűzte: – Nagyon szeretnék egy kislányt, igen – hatotta meg kijelentésével a közönség soraiban ülő Dundikát, aki nem tudott szóhoz jutni a meghatottságtól.

Bármi is lesz a döntés, biztos, hogy a sztárpár nem fogja elkapkodni a családbővítést, ugyanis Hajnalkáról köztudott, hogy mindkét terhességét rettenetesen nehezen viselte súlyos vérzékenysége és az ebből fakadó vashiánya miatt, amiről maga a rapper nyilatkozott a Lokálnak három héttel második gyermekük, a most másfél éves Olivér születése előtt.


– Hajni azon kevesek közé tartozik, akiknek a várandósság tényleg terhesség. Sok nő áldásként fogja fel, ő azonban ilyenkor egy másik világban él. Az első három hónapot senkinek nem kívánnám… Míg a környezetünkben a boldog kismamák hamar túlestek az első néhány hét kellemetlenségein, Hajni kilenc hónapon keresztül pokolian érzi magát. Az 5-6. hónap volt „mérsékelten rossz”, a többi viszont leírhatatlan. Már sem ülni, sem állni nem kényelmes, és még most is hányingere van. A vashiány folyamatos álmosságot okoz, gyógyszert pedig nem adhatunk neki. Ha bármi baj van, azonnal infúziós kezelést kell kapnia. A mindennapi teendők is hihetetlenül nagy erőfeszítésébe kerülnek, ami egy kisgyerek mellett bizony nem egyszerű. Én sajnos keveset tudok otthon lenni, de állandó kapcsolatban vagyunk, hogyha bármi baj van, azonnal tudjak rohanni hozzá − mesélte kétségbeesetten Majka.

Fotó: Instagram

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek