2020. május 26., kedd
Evelin, Fülöp

Egyéb Szolnok

Már keresik a rózsakerti vandálokat

Ismeretlen tettesek megrongálták Szolnok egyik legszebb, legkedveltebb parkját, a Rózsakertet.

A városüzemeltetési osztály munkatársainak felmérése szerint a vandálok nyolc padot feltéptek a díszburkolatról, két hulladékgyűjtőben kárt okoztak, valamint kiszakították helyéről a reformáció 500 évfordulója alkalmából elhelyezett emlékkövet. Pókász Endre, a hivatal sajtóreferense elmondta: a padok nagy részét vissza lehet helyezni, ám volt olyan, amelyet eltörtek a vandálok. A rongálást követően a lehető leghamarabb elkezdődnek a helyreállítási munkálatok, a hivatal pedig megtette az ügyben a feljelentést.

A Szolnoki Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a rendőrség honlapján is megtekinthető felvételen látható fiatalokat felismeri vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-56/501-600-as telefonszámot, vagy tegyen bejelentést bármelyik rendőrségen vagy rendőrnél.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.