EUR: 346,97 Ft
CHF: 325,17 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Extra

Marilyn Monroe-tól Pamela Andersonig – Hugh Hefner szőkeségei

Férfiak milliói irigyelték, állítólag több mint ezer nő fordult meg az ágyában és a Viagrát tartotta a világ legjobb drogjának – 91 éves korában elhunyt az amerikai selyemköntösös ikon, a pipázó milliárdos, Hugh Hefner. Imádta a nőket, mi pedig megmutatjuk a legfontosabb szőkéket az életében!

Marilyn Monroe


Hefner évekkel ezelőtt megvette a Marilyn Monroe melletti urnahelyet egy Los Angeles-i sírkertben, mert minden vágya az volt, hogy a szőke szexszimbólum mellett legyen az örökkévalóságig.

– Teljesen véletlenül tudtam meg, hogy szabad a mellette lévő sírhely és rögtön lecsaptam erre a lehetőségre. Ki ne akarna Marilyn mellett feküdni az örökkévalóságig? Szívesen randiztam volna vele. Megőrülök a szőke nőkért, és ő volt A Szőke Nő – mondta egy korábbi interjúban Hefner. Mint ismert, a Playboy első címlaplánya 1953 decemberében Marilyn Monroe volt, de Hefner legnagyobb bánatára sosem találkoztak, csupán egyszer beszéltek telefonon.


Holly Madison

Holly Madison hét évig élt együtt Hefnerrel, később pedig, ahogy az lenni szokott, botránykönyvet írt Lenn a nyúl üregében címmel. Ebben leírja, hogy valójában undorodott Hefnertől, és nem szerette azokat a szexbulikat sem, amelyeken kötelezően részt kellett vennie a villában. Sokak szerint azonban csak a keserűség szólt belőle, mert neki nem sikerült az, ami Hefner későbbi barátnőjének, Crystalnak.

/Fotó: Profimedia

Crystal Hefner

A most 30 éves Crystal lett a Playboy-guru harmadik felesége. Érdekes, hogy először meggondolta magát és elhagyta a 86 éves Hefnert, de később kibékültek és 2012 szilveszter éjjelén összeházasodtak. Sokat cikkeztek arról, hogy írtak-e házassági szerződést, de úgy tűnik, hogy igen, és Hefner inkább a gyerekeire és különböző alapítványokra hagyta mesés, állítólag közel tizenötmilliárd forintnak megfelelő vagyonát.

/Fotó: Profimedia

Pamela Anderson

Összesen tizenötször szerepelt a Playboy címlapján, barátjának tartotta Hefnert, akinek állítólag ő volt a kedvenc playmate-je. Anderson könnyezve, fehérneműben búcsúzott az ő „Heffjétől” az Instagramon.

/Fotó: Profimedia

Kapcsolódó Cikkek

 • A biztonság az első, irány belföld!

  A biztonság az első, irány belföld!

  A koronavírus miatt nehéz helyzetbe kerültek a hazai vendéglátók, szállásadók, de hamar talpra állhatnak, és már a nyáron utolérhetik magukat – mondta a Lokálnak Guller Zoltán, a Magyar Turisztikai Ügynökség vezérigazgatója.

 • Rózsika néni jó példát mutat

  Rózsika néni jó példát mutat

  A koronavírus mindannyiunk életét fenekestül felforgatta. Így van ezzel a 72 éves Rózsika néni is, aki példát mutat az időseknek. Betartja a szabályokat, az otthonában is rendszeresen táncol és tornázik.

 • Új munkát kerestek a magyar sztárok

  Új munkát kerestek a magyar sztárok

  A járvány miatt már több, mint két hónapja bezártak a színházak és elhalasztották a koncerteket. Néhány magyar színész és zenész ezért új munkahely után nézett.