EUR: 345,62 Ft
CHF: 321,51 Ft
2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Egyéb Dunaújváros

Márk az évad versenyzője

Mészáros Márk, a Fox SE versenyzője vehette át a 2016–2017-es Global Grappling-évad legeredményesebb versenyzőjének járó díjat Hatvanban. A brazil dzsiudzsicu dunaújvárosi képviselője a magyar megmérettetések mellett nemzetközi versenyeken elért eredményeire is büszke lehet. 

Mészáros Márk (középen) nem először állhatott a dobogó legfelső fokára

Dunaújvárosi brazil dzsiudzsicus nyakába akasztották Hatvanban az évad legeredményesebb versenyzőjének járó díjat a Global Grappling szezonjának végén. Mészáros Márk csaknem öt éve űzi a dzsiudzsicut, és edzője Gyetvai Balázs biztatására kezdett versenyezni.


Mint mondta, aki egyszer kipróbálja ezt a sportot, azt beszippantja a brazil dzsiudzsicu. A versenyző legtöbb edzése Budapesten van, ám heti egy alkalommal ellátogat a Fox SE Guttenberg közben található „bázisára” is, hiszen, mint elárulta, ennek a helynek a sajátos, családias hangulata hozzájárul az edzéshatékonysághoz. Mészáros Márk eredményével kivívta az indulás jogát a Grappling Világbajnokságon, amelyet Bakuban rendeznek október 18. és 21. között.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.