2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Nyíregyháza

Mászóháló, alagút és csőcsúszda is várja a gyerekeket

Átalakították és bővítették a Dohány utcai játszóteret. A fejlesztés már tavaly elkezdődött. Először kondiparkot alakítottak ki, valamint növelték a hinták számát, most pedig a játszótér felújítása, bővítése is befejeződött. A Dohány utcai játszótér már a 29., amelyet az elmúlt négy év alatt építettek, nagyon sokat pedig felújítottak a városban.

Mászófal, mászóháló, láncos átjáró, alagút és két csőcsúszda is várja a gyerekeket a Dohány utcai játszótéren. A modern játékok mellett új padokat és hulladékszelencéket is kihelyeztek, ezzel is próbálják a gyerekeket környezettudatosságra nevelni. A fejlesztés értéke nettó 10,2 millió forint.

Az Apáczais diákok hamar birtokba vették a létesítményt/Lokál

Nem szalagvágással, hanem héliumos lufik elengedésével avatták fel a játszóteret/Lokál

 

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.