2019. augusztus 26., hétfő
Izsó

Extra

Megdöbbentő vallomás: perverz náci volt Kevin Spacey apja

Megdöbbentő interjút adott Kevin Spacey bátyja, Randall. Ő az egyetlen, aki kiáll a színész mellett azok után, hogy Anthony Rapp színész elárulta, hogy harminc évvel ezelőtt Kevin Spacey egy házibuliban szexuálisan zaklatta. A színész ennek hallatán azonnal bocsánatot kért a történtekért, majd azt is bejelentette, hogy meleg. Talán ez volt minden idők legszerencsétlenebb coming outja.

A színész testvére, Randall a Daily Mailnek adott interjújában elmondta, apjuk náci volt, ráadásul 12 éves korától szexuálisan zaklatta őt, többször megerőszakolta, amiről az édesanyjuk is tudott.


– Horror volt a gyerekkorunk – mondta Randall, aki bevallotta, hogy azért nem születtek gyerekei, mert nem akarta továbbörökíteni perverz apja génjeit. Szerinte Kevin a szörnyűségek elől menekült el otthonról.

– Amikor apám először megerőszakolt, a szobám ajtaját bezárta. Kiabáltam anyámnak, hogy segítsen, rúgkapáltam, de apám megpofozott, anyám dörömbölésére pedig az volt a válasza, hogy hagyjon minket. A dörömbölés azonnal megszűnt, tudtam, hogy anyám mindennel tisztában van, de nem fog segíteni. Így éltem a mindennapjaimat – mondta a lapnak Randall, aki egyszer édesanyját kérdőre vonta emiatt.


– Nem válaszolt, csak nézett maga elé meredten, majd a vállát is megvonta – emlékezett vissza a férfi, aki szerint Spacey minden érzelmét magába fojtotta.

– Kevin bezárkózott, konkrétan érzelmek nélkül élt mindaddig, míg el nem költözött otthonról. Először, akkor láttam rajta, hogy kicsit fel tud engedni, amikor felvették a cserkésznek. Apánk azonban ezt is tönkre tette, mert amikor rájött, hogy a tábor vezetője zsidó, abban a pillanatban megtiltotta, hogy Kevin újra oda járjon. Nem érdekelte, hogy a férfi nem gyakorolja a vallást, pusztán ezen okból nem mehetett többet a testvérem a cserkészekhez.

A Spacey-botrány miatt a Netflix úgy döntött, hogy a Kártyavár című sorozatát, melynek Kevin a főszereplője, a hatodik évaddal befejezi. A Televíziós Művészetek és Tudományok Akadémiája pedig visszavonta a színész Emmy-életműdíját, amelyet novemberben vehetett volna át.

 

Kevin Spacey testvére arról beszélt, milyen sanyarú gyerekkoruk volt (Fotó: Profimedia)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Hitehagyott lett a szerelemben Nagy Sándor

  Ábel Anita nagy sikerű talkshowjában, a Nő Commentben hétről hétre négy ismert nővel és egy férfivendéggel boncolgat hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat.

 • Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  Erre az évre búcsúzik a Balatoni Nyár

  A hétvégén véget ér a Duna Televízió egyik legnépszerűbb szünidei műsora, a Balatoni Nyár. A magazinműsor idén közel 1500 vendéget fogadott, a műsorvezetők hatszáz beszélgetést vezényeltek le, érintve majdnem ezer témát.

 • Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Visszatér Radics Béla legendás gitárja

  Magyarországon Radics Béla volt az első, akinek hosszú haja volt és farmert hordott – állítja Kosik Kristóf, aki 14 év küzdelem után idén februárban kezébe vehette a rockzenész sok évvel ezelőtt eltűnt gitárját, a legendás bíbor Gibsont.