EUR: 322,99 Ft
CHF: 286,74 Ft
2019. január 16., szerda
Gusztáv

Extra

Megdöbbentő vallomás: perverz náci volt Kevin Spacey apja

Megdöbbentő interjút adott Kevin Spacey bátyja, Randall. Ő az egyetlen, aki kiáll a színész mellett azok után, hogy Anthony Rapp színész elárulta, hogy harminc évvel ezelőtt Kevin Spacey egy házibuliban szexuálisan zaklatta. A színész ennek hallatán azonnal bocsánatot kért a történtekért, majd azt is bejelentette, hogy meleg. Talán ez volt minden idők legszerencsétlenebb coming outja.

A színész testvére, Randall a Daily Mailnek adott interjújában elmondta, apjuk náci volt, ráadásul 12 éves korától szexuálisan zaklatta őt, többször megerőszakolta, amiről az édesanyjuk is tudott.


– Horror volt a gyerekkorunk – mondta Randall, aki bevallotta, hogy azért nem születtek gyerekei, mert nem akarta továbbörökíteni perverz apja génjeit. Szerinte Kevin a szörnyűségek elől menekült el otthonról.

– Amikor apám először megerőszakolt, a szobám ajtaját bezárta. Kiabáltam anyámnak, hogy segítsen, rúgkapáltam, de apám megpofozott, anyám dörömbölésére pedig az volt a válasza, hogy hagyjon minket. A dörömbölés azonnal megszűnt, tudtam, hogy anyám mindennel tisztában van, de nem fog segíteni. Így éltem a mindennapjaimat – mondta a lapnak Randall, aki egyszer édesanyját kérdőre vonta emiatt.


– Nem válaszolt, csak nézett maga elé meredten, majd a vállát is megvonta – emlékezett vissza a férfi, aki szerint Spacey minden érzelmét magába fojtotta.

– Kevin bezárkózott, konkrétan érzelmek nélkül élt mindaddig, míg el nem költözött otthonról. Először, akkor láttam rajta, hogy kicsit fel tud engedni, amikor felvették a cserkésznek. Apánk azonban ezt is tönkre tette, mert amikor rájött, hogy a tábor vezetője zsidó, abban a pillanatban megtiltotta, hogy Kevin újra oda járjon. Nem érdekelte, hogy a férfi nem gyakorolja a vallást, pusztán ezen okból nem mehetett többet a testvérem a cserkészekhez.

A Spacey-botrány miatt a Netflix úgy döntött, hogy a Kártyavár című sorozatát, melynek Kevin a főszereplője, a hatodik évaddal befejezi. A Televíziós Művészetek és Tudományok Akadémiája pedig visszavonta a színész Emmy-életműdíját, amelyet novemberben vehetett volna át.

 

Kevin Spacey testvére arról beszélt, milyen sanyarú gyerekkoruk volt (Fotó: Profimedia)

 

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

  • Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi: Féltem az egészségemet

    Balázs Andi és párja, Gábor összesen 30 kilót fogyott az elmúlt hónapokban. A színésznő a Lokálnak elárulta azért kezdett diétába, mert érezte, hogy a színpadon egyre nehezebben mozog és túl a negyvenen az egészségét is félti.

  • Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor fülig szerelmes

    Pintér Tibor felvállalta új kapcsolatát. A színész kollégájába, a 24 éves Jeniferbe szeretett bele, a Jimmy-musical előadásai alatt, ahol szerelmespárt alakítanak.