EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 30., szombat
Janka, Zsanett

Egyéb Szombathely

Megkezdődött a kosárlabdaszezon

Ismét kosárlabdalázban ég Szombathely: a tavalyi szezonban ezüstérmet szerzett Falco megkezdte a bajnokságot. A sárga-feketék egy héten belül kétszer találkoztak a Paks csapatával, a Horváth Zoltán-emléktorna döntőjében a szombathelyiek több mint húsz ponttal nyertek, de idegenben nem tudtak bizonyítani.

Szrecsko Szekulovics vezetőedzőnek egy hete van rendezni a sorokat: folytatás október 7-én az Alba Fehérvár, rá egy hétre pedig a MAFC csapata ellen az Aréna Savarában.

Fotó: CSG

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.