EUR: 332,35 Ft
CHF: 302,51 Ft
2019. október 14., hétfő
Helén

Aktuális

Meglátogatta a korábban megsérült rendőrpárost Orbán Viktor

Orbán Viktor személyesen látogatta meg a Teréz körúti robbantásban megsérült majd újra állományba helyezett rendőrpárost.

A sérüléseikből felépült rendőrök ma már büszkén talpig egyenruhában álltak a miniszterelnök oldalára egy fotó erejéig.

Fotó: Facebook

 

A miniszterelnök saját Facebook oldalára posztolta a képet erőt, és egészséget kívánva a párnak.

Amit már korábban megírtunk, júniustól újra szolgálatba állt a tavaly őszi Teréz körúti robbantásban megsérült két rendőr.

A  két rendőr korábban úgy nyilatkozott: “soha, egyetlen pillanatra sem” tántorította el őket hivatásuktól a,  2016. szeptember 24-én történt  Teréz körúti robbantás.

Kapcsolódó Cikkek

 • Vidéken a kormánypártok, Budapesten az ellenzék győzött

  Vidéken a kormánypártok, Budapesten az ellenzék győzött

  A főpolgármester-választást az ellenzék közös jelöltje nyerte a vasárnapi önkormányzati választásokon; a fővárosi kerületek többségében ellenzéki, a megyei jogú városok többségében viszont kormánypárti jelöltek győztek, és mind a 19 megyei közgyűlésben a Fidesz-KDNP került többségbe.

 • Ilyen a Google új közlekedési alkalmazása

  Ilyen a Google új közlekedési alkalmazása

  Kevesen vették észre, de egy ideje már Magyarországon is elérhető a Google gyalogos közlekedést segítő funkciója, a Live View. Az okostelefonos alkalmazás az úti cél beírását követően valós környezetbe vetített jelzésekkel mutatja meg a helyes utat.

 • Paróka alatt akart aranyat csempészni

  Paróka alatt akart aranyat csempészni

  Elképesztően kreatív módját akarta választotta az aranycsempészésnek egy férfi, aki az Egyesült Arab Emírségekből akarta Indiába átvinni az értékes árut.