2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb XVIII.kerület

Megszépült műfüvön a darusok

Milliókkal segítette az önkormányzat annak a műfüves iskolai sportpályának a teljes átépítését és felújítását, amelyik a jövőben a Darus utcai Magyar–Német Két Tannyelvű Általános Iskola diákjai számára biztosít sportolási lehetőséget.

A felújított, 20×40 méteres sportpályát nemrég adták át, az ünnepélyen az igazgatónő köszönetét fejezte ki.


− Nálunk minden diáknak határtalan lehetősége nyílik arra, hogy több sportágban, labdajátékban is kipróbálhassa magát − fogalmazott Bakos Péterné.

A városrész vezetésének tájékoztatásából kiderül, a műfüves pályán a kispályás labdarúgáson túl a kézi- és a kosárlabdázás is elfér majd. A kerület kiemelkedő sportegyénisége, a londoni olimpia bronzérmes öttusázója, Marosi Ádám is részt vett az ünnepségen. Utána elmondta, hogy ilyen körülmények között nem is lehet más sportélete a Darus iskolának, mint kiváló.

Egyre több intézmény bővül műfüves felülettel (fotó: bp18.hu)

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.