EUR: 345,12 Ft
CHF: 319,93 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Tatabánya

Megújul az útszakasz

Munkálatok zajlanak a Béla király körtéren, a fontos újvárosi útszakasz hamarosan teljesen megújul.

A beruházás rendkívüli összetettsége miatt nem lehet szakaszosan végrehajtani a felújítást, a teljes utcán egyszerre kell megkezdeni a munkálatokat – tudtuk meg a kivitelező Geotech Kft.-től. A Béla király körtér alsó szakaszán ugyanis nemcsak az út felülete újul meg, hanem a hozzá tartozó járdaszakaszok is, ráadásul sok helyen teljes pályaszerkezet-cserét kell végrehajtani és új szegélyeket kialakítani.


– A városrész sűrű beépítettsége miatt ideiglenes parkolók kijelölésére sincs lehetőség, ezért kérjük az itt élők megértését és türelmét – mondta el a felújítás kapcsán Schmidt Csaba polgármester. – Tudjuk, hogy a környéken lakók az otthonuktól kissé távolabb lesznek kénytelenek leparkolni autójukat a következő időszakban, de bízunk benne, hogy a felújítás átmeneti kellemetlenségeit gyorsan feledtetni fogja a végeredmény, hiszen a város egyik legrosszabb állapotban lévő utcája szebb és biztonságosabb lesz.

A Béla király körtéri munkálatok a tervek szerint decemberig tartanak.

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.