EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Székesfehérvár

Megújult a kamaraszínház

Október 7-én a Pelikán Kamaraszínházban Georg Büchner Leonce és Léna című kereséstörténete nyitotta azon különleges előadások sorát, amelyek meghatározzák a székesfehérvári Pelikán Kamaraszínház jövőbeli arculatát – fiatal tehetségekkel, kísérletező, progresszív előadásokkal újulna meg a játszóhely.

A darabot, amelyben a kényszerházasságra ítélt fiatalok menekülés közben egymásba szeretnek, majd ember nagyságú bábukként házasodnak össze a király előtt, Kovács D. Dániel rendezte, a főbb szerepekben Kiss Diána Magdolna és Andrássy Máté.

Fotó: József Lipót

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.