EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Egyéb Veszprém

Megújult a Kőbánya utca

Hatvanmillió forintból újult meg a Kőbánya utca, amelyet ünnepélyes keretek között adtak át. Tavaly a Csákány utca és a Pöröly köz újult meg, ahol a csapadékvíz felgyülemlése jelentett problémát, és ehhez kapcsolódva valósult meg a Kőbánya utca térkövezése. 

Az utca lakói együtt ünnepelték a fejlesztést (fotó: Domján Attila)

 

Az avatás után Porga Gyula polgármester és Halmay György, a városrész egyéni önkormányzati képviselője vendégül látta a megjelenteket egy forró teára, pezsgős koccintásra, illetve abból a nemzeti színű szalagból is mindenki hazavihetett egy darabot, amelynek átvágásával az utca megújulását ünnepelték.

Mindenki vihetett haza a nemzeti színű szalagból (fotó: Domján Attila)

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.