EUR: 350,41 Ft
CHF: 331,12 Ft
2020. május 25., hétfő
Orbán

Egyéb Dunaújváros

Megújult a szaktanterem

Új demonstrációs eszközökkel bővült a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Lorántffy Szakgimnázium és Szakközépiskolájának egészségügyi szaktanterme. A felszerelések a gyakorlati készségek elsajátításában nyújtanak segítséget. 

A Dunaújvárosi Szakképzési Centrum honlapja számolt be arról, hogy a Lorántffy középiskola egészségügyi demonstrációs tanterme(i) a nyári szünetben új felszerelésekkel gazdagodtak. Az új eszközök elhelyezésében, a tanterem berendezésében az iskola diákjai is részt vettek.

A diákok is segítettek a tanműhely berendezésében (fotó: Dunaújvárosi Szakképzési Centrum)

Az intézmény főépületében található tanterem mellett a Lajos király körúti tanműhely is megújult. A berendezések az egészségügyi szakon tanulók mellett a szociális ágazati képzésben részt vevő diákok számára is segítséget nyújtanak a szükséges gyakorlati ismeretek megszerzésében.

Kapcsolódó Cikkek

  • Elektromos autógyár Ózdon?

    Egy potenciális ózdi befektetőjelölttel tárgyalt a napokban Riz Gábor, a térség országgyűlési képviselője valamint a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Karának dékánja az elektromos autógyártás jelenéről és jövőjéről.

  • Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Meg kell menteni az egri vízilabdát!

    Égető szükség lenne arra a 68 millió forintra, amit a közgyűlés megszavazott, de a hivatal lapzártánkkor még nem utalt át az Egri Vízilabda Kft-nek.