2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Sport

Megvan Storck utódja? A mulatóssztár elvállalná!

Napom óta mindenki azt találgatja ki lesz a foci válogatott új szövetségi kapitánya miután a héten Bernd Stock távozott. Most egy meglepő önként jelentkező akadt.

– Szívesen lennék a fociválogatott szövetségi kapitánya! Örömmel elvállalnám, ha felkérnének erre a megtisztelő feladatra, sőt még új dalokat is írnék nekik, mint anno az EB-re. Mindent megtennék azért, hogy a csapatunk jó eredményeket érjen el. Ráadásul fele annyiért vállalnám, mint Strock – kezdte az AcNews-nak lelkesen Jolly.


– Nem idegen számomra a foci világa. 17 évig fociztam a Honvédben. Elvégezném az edző iskolát, de megtartanám a zenész szakmát is, hiszen nincs minden hétvégén válogatott meccs. Csak bele kell gondolni, milyen jó hangulatot csinálnék a focistáknak a mérkőzések előtt. Tuti, hogy nyernénk, főleg, ha a személyes jó barátom, Nagy Anti lenne az edzősegédem – fejtegette az énekes.

Jolly egyébként nem először bizonyítja, hogy mekkora focifanatikus. Emlékezetes volt, amikor egyik slágerét, a No roxa ájt Böde Daninak ajánlotta.

De írt egy focihimnuszt a labdarúgó-válogatottnak is, amikor tavaly kijutottunk az EB-re.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek