EUR: 323,30 Ft
CHF: 291,50 Ft
2019. június 25., kedd
Vilmos

Belföld

Migránsok közé bújt a „pakisztáni mészáros”

Hetvenszeres gyilkos bújt meg a Magyarországra illegálisan érkező migránsok között. Az osztrák hatóságok informátoroktól értesültek a körözött pakisztáni bérgyilkosról, akit az osztrák és a magyar zsaruk közösen fogtak el fogtak el a Baranya megyei Bólynál.

Kedden magyar területen fogták el azt a hetvenszeres gyilkosságért körözött pakisztáni állampolgárt, akire az osztrák hatóságok hívták fel a hazai bűnüldözők figyelmét – közölte szerdán az osztrák Szövetségi Bűnügyi Hivatal (BK).


Az osztrákok információi arról szóltak, hogy a 35 éves pakisztáni férfi, akit bérgyilkosként legalább 70 ember kivégzéséért tartanak felelősnek hazájában, embercsempészek segítségével igyekszik átlépni a magyar–osztrák határt. A magyar hatóságok a Baranya megyei Bóly melletti erdőségben, a horvát–szerb–magyar hármas határ mentén bukkantak rá egy 42 illegális bevándorlót tömörítő csoportra, amelynek tagjai volt a körözött tömeggyilkos. A férfit nemzetközi elfogatóparancs alapján azonnal őrizetbe vették.

A „pakisztáni mészárosként” emlegetett gyilkos hazája legjobban keresett bűnözője, a körözési lista élén állt, de a bérgyilkosságok részleteiről nincsenek értesülések.


Vincenz Kriegs-Au, az Osztrák Szövetségi Bűnügyi Hivatal szóvivője szerint rendkívül gyorsan kellett intézkedni az ügyben, ezért kérték a magyar hatóságok segítségét ahelyett, hogy osztrák területen fogták volna el a bérgyilkost. Kiadatásáról a következő napokban hoznak döntést.

Nem ez az első alkalom, hogy a migrációs hullám segítségével „vadállatok” próbálnak bejutni Európa területére. Mint ismeretes, Salah Abdeslam, a 2015. november 13-án Párizsban, illetve 2016. március 22-én Brüsszelben elkövetett terrorcselekmények előkészületeiben és elkövetésében részt vevő terrorista az Iszlám Állam Szíriában kiképzett harcosai közül bizonyítottan tizenhármat szállított Nyugat-Európába – Magyarország érintésével.

Korábbi Cikk:

Kapcsolódó Cikkek

  • Újabb fontos részletek derültek ki a babaváró hitellel kapcsolatban

    Újabb fontos részletek derültek ki a babaváró hitellel kapcsolatban

    A babaváró hitelhez kapcsolódva változnak az adósságfék-szabályok, a babavárót önerőként be lehet számítani a lakáshitel felvételbe, és várhatóan nem korlátozzák, hogy a babaváró hitellel más kölcsönt kiváltsanak az ügyfelek – jelentette be Nagy Márton, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöke kedden a MNB kamatdöntést követő sajtótájékoztatóján.

  • A Hír TV munkatársaira támadtak Gyurcsány aktivistái

    A Hír TV munkatársaira támadtak Gyurcsány aktivistái

    A Hír TV munkatársai Dobrev Klárát és Kálmán Olgát szerették volna kérdezni az abszurd előválasztással kapcsolatban, de válaszok helyett az agresszív DK-aktivisták lökdösni kezdték a riportereket, még a kamerájukat is letakarták.