2019. március 21., csütörtök
Benedek

Sport

Mourinho: Nem a Manchester Unitednél fejezem be

Megszólalt jövőjét illetően a Manchester United kispadján ülő José Mourinho. A portugál szakember szinte biztosra veszi, hogy nem a Vörös Ördögöktől vonul nyugdíjba.

Először jelentette ki egyértelműen José Mourinho, hogy nem a Manchester United lesz az utolsó csapat, amelyet irányítani fog. Mourinho a hétvégi, Liverpool elleni 0-0 után adott egy interjú a francia Telefootnak.


– Jelenleg csak annyit tudok mondani, hogy továbbra is elhivatott vagyok a munkám iránt. Azt viszont tudom, hogy nem itt fogom befejezni a pályafutásomat. A fiam, aki Londonban lakik, Párizsba utazott, hogy megnézzen egy PSG meccset és nem Manchesterbe. Miért épp oda? Mert ott valami egészen elképesztő zajlik. Varázslat, minőség, tehetség. Fantasztikus – fogalmazott az 54 éves menedzser.

Természetesen rögtön elindultak a spekulációk azzal kapcsolatban, hogy reális-e, hogy Mourinho a francia fővárosba tegye át a székhelyét. Az biztos, hogy Párizsban komoly átalakulás folyik, és egyértelműen a Bajnokok Ligája megnyerése a cél. A jelenlegi PSG-edző Unai Emery helye egyelőre biztosnak tűnik.

Mourinho korábban egyébként azt nyilatkozta, hogy akár 15 éven keresztül is el tudja képzelni magát az Old Traffordon.

Kapcsolódó Cikkek