EUR: 345,51 Ft
CHF: 321,07 Ft
2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Egyéb Dunaújváros

Nemzetközi vizeken Dunaújvárosban

A DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata is részt vesz a jövő évi Euroliga küzdelmeiben. Mihók Attila csapata két görög és egy francia együttessel méri össze tudását a csoportkörök mérkőzésein, mégpedig hazai környezetben.

A dunaújvárosi Fabó Éva Sportuszodában vívhatja ki a továbbjutást az Euroliga csoportkörében a DUE-Maarsk Graphics női vízilabdacsapata.

Két görög és egy francia csapat lesz a dunaújvárosiak ellenfele a csoportkörben

A pólós hölgyek a B csoportban a görög ANC Glyfada és a szintén hellén NC Vouliagmeni mellett a francia Lille UC együtteseivel mérhetik össze tudásukat. A selejtezőket december 1-je és 3-a között rendezik meg.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.