2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Extra

Ninja Warrior: naponta kockáztatja az életét Gábor

Életveszélyes foglalkozást űz a Ninja Warrior versenyzője, Boráros Gábor. A TV2 sikerműsorának plakátarca Európa-szerte ismert ketrecharcos, aki számára az agyrázkódás és az orrtörés szinte a mindennapok része. 

Forrás: TV2

– Régóta figyeltem a külföldi adásokat, és megfogadtam, hogy ha valamelyik környező országban lesz, akkor jelentkezem – kezdte a beszélgetést Gábor, majd hozzáfűzte: – A tévés szereplés nem ismeretlen számomra, tavaly szerepeltem az Oktagon vyzva első szériájában. Ez egy ketrecharcos-reality, ahol több versenyzőt zártak össze négy hétre egy villában és piramismérkőzéseken harcoltunk egymással. A döntőt Prágában rendezték meg, amit megnyertem – mesélte.


Forrás: TV2

Gábor egészen fiatal kora óta sportol, többek között a teniszt, a focit és az amerikai futballt is rendszeresen gyakorolta, mire évekkel ezelőtt felfedezte magának a ketrecharcot.

– A legkeményebb sport a világon, ezt a saját bőrömön is tapasztaltam. Nemegyszer tört már el az orrom, műtéti úton kellett helyreállítani, állkapocstörésem is volt, többször kellett az ujjaimat operálni és akkor még a kiütött fogakról és a számtalan agyrázkódásról nem is beszéltem. Mindig azt mondom, hogy ha egy fogba kerül a győzelem, simán bevállalom. Kevés szabály van ebben a sportban, ezért is veszélyes, mert kiszámíthatatlan, hogyan támad az ellenfeled. Tény, hogy egyik harcosnak se az a célja, hogy megölje vagy maradandó sérülést okozzon a másiknak, de tisztában kell lennünk azzal, hogy az életünket és az egészségünket is kockáztatjuk – mondta Gábor, akinek extrém szenvedélyét családja és szerelme, az TV2 Áll az alku című műsorában megismert Jákliová Mónika fitneszmodell is aggodalommal figyeli.


– Naponta kétszer 40 kilométert utazom Dunaszerdahelyről Pozsonyba, illetve vissza, hogy formában tudjam tartani magam. A tervek szerint két hónapon belül megnyílik a terem, ahol én leszek a vezetőedző – zárta szavait Gábor.

Kapcsolódó Cikkek

  • Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Nagymamája miatt lett divattervező Sármán Nóra

    Sármán Nóra, hazánk egyik leghíresebb menyasszonyiruha-tervezője szó szerint belenőtt a divattervezésbe. Varrni nagymamájától tanult meg, ám mint mondja, kislányként még nem sejtette, hogy egy-egy kollekció mögött milyen kemény munka van.

  • Lefejezték Puff Daddyt

    Lefejezték Puff Daddyt

    Egyelőre még nem tudni, hogy szándékos, vagy véletlen rongálás történt a New York-i Madam Tussaud’s múzeumban, ám az biztos, hogy a legendás rapper, Sean Combs, vagy ahogyan a legtöbben ismerik, Puff Daddy, aki manapság már csak P.