2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb XX.kerület

Nyerjenek a platánok!

Október 15-éig lehet szavazni az Év fája pályázat jelöltjeire. Mivel Pesterzsébet is indult az idei megmérettetésen, nincs is más dolgunk, mint leadni voksunkat a Dobos és Szent Imre herceg utca sarkán lévő két platánfára. Az ősi gubacsi testvérfák életkora több mint százötven év.

A közel ötven indulóból – a fővárosból egyedüliként – már kvalifikálták magukat az „ikrek” a tizenhármas döntőbe. Szavazni az evfaja.okotars.hu/dontosfak weboldalon lehet úgy, hogy a 11-es számú jelöltnél e-mail-címet megadva voksolunk.
Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.