EUR: 344,51 Ft
CHF: 317,38 Ft
2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Egyéb Kecskemét

Nyolc év után végre gazdára talált Néró

Nyolc éve várt gazdára a kecskeméti ebrendészeti telepen Néró, az egykori harci kutya. Örömteli hír, hogy végre örökbe fogadják a hányatott sorsú pit bull terriert. Egy Pest megyei hölgy veszi magához, aki a média hírverésének köszönhetően figyelt fel Néróra.

Néró a Menhely az Állatokért Alapítvány ebrendészetének legrégibb lakója volt. Nyolc éve került ide, gazdája ugyanis harci kutyaként nevelte. Bár az embereket nagyon szereti, múltja miatt más kutyák közé nem engedhető. Ezért is volt olyan nehéz megfelelő gazdát találni a pit bull jellegű keverék számára. Az alapítvány a médiához fordult, hogy végre új esélyt kapjon az egyébként nagyon kezes, barátságos kutya.


A rekord ideig várakozó Néró és új gazdája között már az első pillanatban tökéletes összhang volt.
fotó: Menhely az Állatokért Alapítvány

Most végre megtörtént a csoda, amire nyolc éve hiába vártak. Gödöllőről érkezett egy hölgy, aki a televízióban látta a megszelídített harci kutyát. Egy egész délelőttöt töltött az ebrendészeten, Néró alig akarta hazaengedni.

Molnár Anikó, a Menhely az Állatokért Alapítvány webes operátora elmondta, már az első pillanatban tökéletes összhang volt a kutya és új gazdája között. A hölgynek korábban már volt staffordshire terrierje, így nagyon jól ismeri az ilyen típusú kutyákat. Határozottan, ugyanakkor óriási szeretettel bánt Néróval. Kiderült az is, egyedüli kedvencként tartja majd, így az alapítvány munkatársai szerint egyértelműen ő a legideálisabb örökbe fogadó Néró számára.

Kapcsolódó Cikkek

 • Trianonra emlékeznek

  Trianonra emlékeznek

  Az Operaház kórusa is megemlékezik a Trianoni döntés 100. évfordulójáról. A társulat egy klipet forgatott, amelyet a zebegényi Trianon-emlékműnél vettek fel.

 • Megváltozik a PAPI

  Megváltozik a PAPI

  Pécs önkormányzata közleményben jelentette be, hogy mivel a járvány kapcsán elrendelt korlátozások nagy részét enyhítették, vagy meg is szüntették, a Program A Pécsi Idősekért (PAPI)június 2-tól csak azokat a szolgáltatásokat nyújtja, amelyeket eredetileg terveztek.

 • Felszerelték a felekezeteket

  Felszerelték a felekezeteket

  T. Mészáros András volt polgármester is segített az egyházi felekezeteknek biztosított kézfertőtlenítő szerek szétosztásában.