2018. március 20., kedd
Klaudia,

Extra

Önfeledten viccelődött napokkal a halála előtt a Linkin Park énekese

A Linkin Park énekese, Chester Bennington halálhíre hatalmas csapást mért mind a rajongókra, mind pedig a zenészszakmára. Sokan a mai napig értetlenül állnak az énekes júliusi öngyilkossága előtt, hiszen semmi előjele nem volt Chester végzetes tervének. Igaz, korábban voltak mentális problémái a 41 éves zenésznek, ám ez nem tűnt annyira súlyosnak, hogy még az életét is eldobja magától a világsztár.

Ezt a megdöbbentést erősíti az Apple Music saját gyártású sorozata is, amit kevesebb mint egy héttel az énekes öngyilkossága előtt rögzítettek. A Carpool Karaoke epizódot a zenekar Facebook-oldalán mindenki számára ingyenesen elérhetővé tették, amiben a Linkin Park énekese mellett a banda többi tagja, Mike Shinoda és Joe Hahn autókázik a Másnaposokból már jól ismert Ken Jeonggal, közben pedig viccelődnek, poénkodnak, énekelnek, szóval egy igazán jó kedélyű félórás műsort hoztak össze a srácok.


Furcsa ez az egész felvétel, hiszen Chester akkora beleéléssel beszél gyerekeiről és az élet apró örömeiről, hogy egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki napokon belül végezni készül magával. Az énekes még egy korábbi munkájáról is mesél a műsorban, ami annyira botrányosan kevés pénzt fizetett neki, hogy állítása szerint még koldulással is több pénzt tudott volna összeszedni. A rendhagyó felvételt egyébként Chester emlékének ajánlja az együttes, illetve a család, így mindenki számára ingyenesen elérhető vagy a banda Facebook-oldalán, vagy az Apple zenestreamelő szolgáltatásában, de akár a Lokál oldalán is pótolható az utolsó interjú. A zenekar a tragikus időszak után nyakig belevetette magát az október 27-i koncertjük előkészületeibe – a Linkin Park akkor fog először színpadra állni alapítójuk nélkül.

Kapcsolódó Cikkek

 • Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsi: A gyerekeim miattam lesznek jogászok

  Lagzi Lajcsit és családját mérhetetlenül megviselte az a 125 nap, amit rács mögött kellett töltenie 2015-ben. Lajcsi gyermekei pedig azóta még jobban féltik apjukat, éppen ezért, nagyfia és lánya, Bogi úgy döntöttek, a jogi pályát fogják választani.

 • Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie exférje hasonmásával randizik

  Angelina Jolie lassan két éve külön él Brad Pittől, de azóta se tudott továbblépni exférjén, egészen mostanáig. A színésznő barátai szerint az elmúlt hetekben kilenc évvel fiatalabb kollégájával Garrett Hedlund-dal levelezget és már egy romantikus vacsorán is túl vannak.

 • Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Kézrátétellel gyógyít Papadimitriu Athina

  Papadimitriu Athina élete örökre megváltozott, amikor 23 éves öccsét tragikus hirtelenséggel elvesztette. A színésznő szerette jelenlétét a mai napig érzi, és az idő során egy olyan technikát is megtanult, amellyel képes mások testét és lelkét is meggyógyítani.