2020. június 05., péntek
Fatime, Fatima

Extra

Önfeledten viccelődött napokkal a halála előtt a Linkin Park énekese

A Linkin Park énekese, Chester Bennington halálhíre hatalmas csapást mért mind a rajongókra, mind pedig a zenészszakmára. Sokan a mai napig értetlenül állnak az énekes júliusi öngyilkossága előtt, hiszen semmi előjele nem volt Chester végzetes tervének. Igaz, korábban voltak mentális problémái a 41 éves zenésznek, ám ez nem tűnt annyira súlyosnak, hogy még az életét is eldobja magától a világsztár.

Ezt a megdöbbentést erősíti az Apple Music saját gyártású sorozata is, amit kevesebb mint egy héttel az énekes öngyilkossága előtt rögzítettek. A Carpool Karaoke epizódot a zenekar Facebook-oldalán mindenki számára ingyenesen elérhetővé tették, amiben a Linkin Park énekese mellett a banda többi tagja, Mike Shinoda és Joe Hahn autókázik a Másnaposokból már jól ismert Ken Jeonggal, közben pedig viccelődnek, poénkodnak, énekelnek, szóval egy igazán jó kedélyű félórás műsort hoztak össze a srácok.


Furcsa ez az egész felvétel, hiszen Chester akkora beleéléssel beszél gyerekeiről és az élet apró örömeiről, hogy egyáltalán nem úgy néz ki, mint aki napokon belül végezni készül magával. Az énekes még egy korábbi munkájáról is mesél a műsorban, ami annyira botrányosan kevés pénzt fizetett neki, hogy állítása szerint még koldulással is több pénzt tudott volna összeszedni. A rendhagyó felvételt egyébként Chester emlékének ajánlja az együttes, illetve a család, így mindenki számára ingyenesen elérhető vagy a banda Facebook-oldalán, vagy az Apple zenestreamelő szolgáltatásában, de akár a Lokál oldalán is pótolható az utolsó interjú. A zenekar a tragikus időszak után nyakig belevetette magát az október 27-i koncertjük előkészületeibe – a Linkin Park akkor fog először színpadra állni alapítójuk nélkül.

Kapcsolódó Cikkek

  • Trianon 100: összetartozunk!

    Trianon 100: összetartozunk!

    1920. június 4-én 16:32-kor írták alá a versailles-i Nagy Trianon-kastélyban az országot megcsonkító békeszerződést, melynek következében Magyarország elveszítette területeinek kétharmadát. Azóta eltelt száz év, de a magyarok szíve nem felejt.