2020. június 04., csütörtök
Bulcsú

Extra

Öngyilkos lett a C’est La Vie énekesnője

A Lokál információi szerint önkezével vetett véget életének néhány nappal ezelőtt a C’est La Vie énekesnője, Berta Claudia. A 42 éves előadő halálhírét édesanyja közölte a közösségi oldalon még tegnap. Barátai értetlenül állnak a történtek előtt. 

Az egész országot megdöbbentette, mikor kiderült, Berta Claudia, a C’est La Vie nevű lánybanda egyik legnépszerűbb tagja tragikus hirtelenséggel elhunyt. A Lokál információi szerint öngyilkos lett.


Claudia halálhírét édesanyja szívszorító posztban közölte a barátokkal és rajongókkal. – “Tudom, hogy nem jössz­, de olyan jó várni, hazudni kell a szívnek, hogy ne tudjon fájni. Elvitted a derűt, a fényt, a meleget. Egy sugarat hagytál csak, drága emlékedet! Mély fájdalommal tudatom, hogy szeretett lányom örök álomra hajtotta fejét – írta az asszony.
A fiatal nő közösségi oldalát ezután elözönlötték a részvétnyilvánító, baráti és a családdal együttérző posztok. Néhányan magához Claudiához intézték búcsúszavaikat, amelyekből már sejteni lehetett, hogy az elmúlt időben igen komoly lelki problémákkal küzdött az énekesnő. – Csak te tudod, hogy miért! Nyugodj békében – írta egy külföldi barát. – Láttam, hogy álmodban mosolyogsz, de főleg sírsz, minden nap! Tehetetlenül és döbbenten állok a történtek előtt – írta egy másik külföldi ismerős, akivel a bejegyzés szerint közel hat hónapot élt együtt külföldön Claudia és akivel legmélyebb titkai, bánatát is megosztotta.

Hamza Zoltán, Claudia volt menedzsere a Blikk szerint tavaly találkozott legutóbb az énekesnővel, állítása szerint a fiatal nő midníg érzékenyebben reagált a külvilágra, mint mások, mindez szerinte művészi énjéből fakadt.


Claudia életét egyébként beárnyékolta egy 12 évvel ezelőtti baleset, amely után elveszítette barátnőjét, Sebők Anikót, aki szintén a C’est La Vie együttes énekesnője volt. Claudia és Anikó egy autóban utaztak, amikor oldalról beléjük hajtott egy pizzafutár. A két nő látszólag sértetlenül szállt ki az autóból, de a kórházból mindketten saját felelősségükre haza is mehettek. Anikónak azonban belső vérzése volt, ami napokkal később tödőembóliát okozott, amibe belehalt.
Később az ügyet kivizsgálták, de az orvosszakértők és a rendőrség nem hozta ok-okozati viszonyba a Anikó halálát a balesettel, az eset azonban nagyon megrázta Claudát, állítólag sosem tudta igazán túltenni magát a történteken.

Az énekesnő tragédiájának részleteiről a szerdai Lokálból értesülhet. 

VAN SEGÍTSÉG!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Kapcsolódó Cikkek