2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Ózd

Óriási győzelem!

Sporttörténeti kosárlabda-mérkőzésnek lehettek szemtanúi azok a sportszeretők, akik ellátogattak Ózdon a Vasvár úti iskola felújított tornatermébe. Nemrégiben adták át a közel 50 millió forintból megvalósult beruházást, ami után szabványos borításon játszhatnak a sikeres Ózdi Tűzcsibék. A tornaterem-avató mérkőzést az Aluinvent DVTK az Universitatea Cluj (Kolozsvár) csapatával játszotta a diósgyőri NB I-es csapat utánpótlásbázisának pályáján és a magyar együttes 88:64 arányban megnyerte az összecsapást.

Ózdon utoljára az 1940-es, 1950-es években játszott első osztályú kosárlabdacsapat, hiszen női és férfi ágon is NB I-es volt az Ózdi Kohász SE. Európai kupában szereplő együttesként viszont idáig csak a DVTK lépett itt pályára.

Fotó: Lokál
Képalá: Színvonalas mérkőzésen diósgyőri győzelem

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.