EUR: 348,42 Ft
CHF: 325,82 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Győr

Ősszel is virágos a város

A Győr-Szol Zrt. Városüzemeltetési és Kivitelezési Igazgatóságának munkatársai elültették az ősztől virágzó árvácskákat és a kora tavasszal kihajtó tulipánok hagymáit, így már biztos, hogy továbbra sem lesz hiány virágokból Győrben.

Az előkészítő munka során a kertészek kiszedték az ágyásokból az egynyári virágokat, fellazították a földet, szükség szerint elvégezték a talajerő-utánpótlást. Majd városszerte 42 ezer árvácska és 25 ezer virághagyma került a földbe. A munka egy héten át tartott, az eredményről pedig érdemes a saját szemünkkel is meggyőződni, megéri!

Sokan és sokat dolgoztak azért, hogy ősszel is szép legyen a városunk
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.