2019. szeptember 22., vasárnap
Móric

Extra

Oszter megint műsort csinált a bíróságon

Kedden folytatódott Oszter Sándor büntetőpere, ahol ötödrendű vádlottként befolyással való üzérkedés vádja miatt kellett megjelennie. A színész szokásához híven megint bő negyedórát késett, a tárgyalóteremben azonban nagyon igyekezett ébren maradni, ami többnyire sikerült is neki, csupán kétszer bóbiskolt el néhány percre.

Viszont azonnal felélénkült, miután a bíróság meghallgatta a negyedrendű vádlott, K. S. I. beszámíthatatlanságával kapcsolatos pszichiátriai szakvéleményeket, és ő is hozzászólt a témához. – Teljesen egyetértek a doktornővel. Ez az ember az Á.V.H. című filmben is szerepelni akart, semmi jele nem volt annak, hogy beszámíthatatlan lenne, vagy elmebeteg. Én már közel ötven éve vagyok a szakmában, a negyedrendű vádlott színészi teljesítményét egyes alára értékelem – mondta Oszter, akinek észrevételén a tárgyalóteremben lévők is jót nevettek.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  Ez durva! Azt állítja, hogy András herceggel is le kellett feküdnie

  A kiskorúak ellen elkövetett szexuális visszaélésekkel vádolt Jeffrey Epstein egyik vádlója azt állítja, hogy András yorki herceggel, II. Erzsébet brit uralkodó második fiával is le kellett feküdnie, amikor 17 éves volt – jelentette szombat reggel az NBC amerikai hírcsatorna exkluzív interjújára hivatkozva a Sky News brit hírcsatorna.

 • Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Európai díjra jelölték a magyar Harmed zenekart

  Tizenhárom év után ismét magyar zenekart jelöltek az európai könnyűzenei tehetségek díjára. A Harmed, amely a hazai hardcore/metál színtér szereplője, a rangos Music Moves Europe Talent Awards (MMETA) idei várományosai közé került.

 • Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  Dj Dominique barátai hátrányos helyzetűeket szórakoztatnak

  A ’90-es évek elejétől indult az a kezdeményezés, hogy minden évben rendeznek egy eseményt, amely a szeretetről, az elfogadásról a jótékonyságról szól. Idén szeptember 26-án szórakoztató rendezvénnyel készülnek a Papp László Budapest Sportarénába, amely felső tagozatos illetve középiskolás korú fiatalokat szólít meg a társadalmi integráció nevében.

 • Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Hiába a figyelmeztetés! Néhányan mégis lerohannák az 51-es körzetet

  Közel kétmillió fő, köztük több mint ezer magyar jelzett vissza a Facebookon a legendás 51-es körzet leigázására. Az amerikai légierő nevadai teszt- és kiképzőbázisára tervezett szeptember 20-ai eseményt eredetileg poénból hozták létre, nem számítottak ennyi érdeklődőre.