EUR: 317,18 Ft
CHF: 279,54 Ft
2019. február 22., péntek
Gerzson

Extra

Oszter megint műsort csinált a bíróságon

Kedden folytatódott Oszter Sándor büntetőpere, ahol ötödrendű vádlottként befolyással való üzérkedés vádja miatt kellett megjelennie. A színész szokásához híven megint bő negyedórát késett, a tárgyalóteremben azonban nagyon igyekezett ébren maradni, ami többnyire sikerült is neki, csupán kétszer bóbiskolt el néhány percre.

Viszont azonnal felélénkült, miután a bíróság meghallgatta a negyedrendű vádlott, K. S. I. beszámíthatatlanságával kapcsolatos pszichiátriai szakvéleményeket, és ő is hozzászólt a témához. – Teljesen egyetértek a doktornővel. Ez az ember az Á.V.H. című filmben is szerepelni akart, semmi jele nem volt annak, hogy beszámíthatatlan lenne, vagy elmebeteg. Én már közel ötven éve vagyok a szakmában, a negyedrendű vádlott színészi teljesítményét egyes alára értékelem – mondta Oszter, akinek észrevételén a tárgyalóteremben lévők is jót nevettek.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Hugh Jackman Guinness-világrekorder

  Az ausztrál színész először 2000-ben tűnt fel Farkas szerepében az X-Men – A kívülállók című moziban, ami annyit tesz, hogy Hugh Jackman 16 éven keresztül bújt sikeresen Rozsomák bőrébe a 2017-es Logan című filmmel bezárólag.

 • Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtist elhagyta menyasszonya a drog miatt

  Curtis tegnap bepótolta az elmaradt interjúját Balázséknál. A rapper elárulta: miután barátai után menyasszonya, Kriszti is elhagyta, rájött, muszáj leszoknia.

 • Nyugtatózza magát Khloe

  Nyugtatózza magát Khloe

  Khloe Kardashiant annyira megviselte, hogy kislánya édesapja Tristan Thompson megcsalta őt húga, Kylie legjobb barátnőjével Jordyn Woods-al, hogy pánikrohamot és sokkot kapott.