2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Sopron

Ötletek a nagy napra

Ismét megrendezik a Soproni Esküvő Kiállítást október 8-án 10 és 19 óra között a Liszt Ferenc Kulturális Központban. Idén több mint 40 kiállító, köztük éttermek, helyszínek, catering cégek, fotósok, videósok, zenekarok, DJ-k, vőfélyek, cukrászdák, ruhaszalonok, ékszerészek, dekorációs cégek, virágboltok mutatkoznak be. A helyszínen regisztrált látogatók egy tombolasorsoláson is részt vehetnek, amelyre a kiállítók több százezer forint értékben ajánlottak fel ajándékokat.


– Egy esküvő szervezése során rengeteg kérdés, döntési helyzet és feladat hárul a jegyespárokra. A rendezvénnyel szeretnénk segíteni, ötletet adni, gondolatokat ébreszteni, hogy az esküvő és a lakodalom tökéletes legyen – mondta el Dávid Viktória, a rendezvényt szervező Aphrodité Esküvőszervező Iroda munkatársa.
A programok között 11 és 17 órakor menyasszonyiruha-bemutató, 12 és 16 órától pedig hastáncbemutató szerepel, a hangulatról DJ-k, zenekarok és vőfélyek gondoskodnak majd. A rendezvény egy hangulatos esküvői lézershow-val, valamint a tombolasorsolással zárul, miközben mindenki megkóstolhatja a nap esküvői tortáját!
A belépés díjtalan, részletes program a www.prokultura.hu oldalon található.


Több mint 40 kiállító érkezik a kiállításra
Fotó: Pro Kultúra Sopron

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.