EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Szekszárd

Reflektorfényben az extrém sportok

Szeptember végén avatták fel a megyeszékhely legújabb BMX-rámpáját. Az eseménnyel egy időben versenyt is szerveztek az extrém sport kkedvelőinek, ahol a bemutatott legjobb, legügyesebb trükköket díjazták.

Egyensúly és precizitás Fotó: Nagy Nándor

A rendezvényt a Szekszárdi Sportközpont Extrémsport Szakosztálya szervezte, ahol „Best Trick” versenyre is sor került. A kifejezetten erre a célra készített kiugrón kellett a versenyzőknek teljesíteniük. A kiugró teljes hossza több mint 7 méter, a szélessége 2,5, a magassága pedig 1,6 méter.


Trükkök a magasban. Fotó: Nagy Nándor

A versenyzőknek a délelőtti órákban lehetőségük nyílt arra, hogy még versenyen kívül gyakorolhassanak, végül 15 órakor vette kezdetét a vetélkedő. 11 induló trükkjeit figyelhette a nagyérdemű. Az első helyezést Muth Noel szerezte meg, a második Dravecz Dániel, míg a harmadik Szily Ákos lett.

Kisgyerekek is hódolnak a műfajnak. Fotó: Nagy Nándor

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.