EUR: 348,60 Ft
CHF: 325,85 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Pécs

Rekordszámú néző az 51. Mecsek Rallye-n

Még az időjárás is a ralisport mellé állt, hiszen a verőfényes napsütésben több ezren szurkoltak a legjobbaknak az 51. Aqua­profit Mecsek Rallye-n. Az országos bajnokság hétvégi futamát taktikus autózással a Herczig Norbert, Bacigál Igor páros nyerte, akik bebiztosították elsőségüket a sorozatban. 

A Skoda Fabiával versenyző duó a Ford Fiestával induló Hadik András, Kertész Krisztián kettőst és márkatársaikat, a Vincze Ferenc, Bazsó Attila párost megelőzve végzett az élen. Ezzel a helyezéssel pedig Herczig megszerezte negyedik abszolút magyar bajnoki címét, így az utolsó, egri futamon már nem is indulnak.

1. Herczig Norbert, Bacigál Igor (Skoda Fabia R5) 1:21:53.9 óra
2. Hadik András, Kertész Krisztián (Ford Fiesta R5) 1:22:06.8
3. Vincze Ferenc, Bazsó Attila (Skoda Fabia R5) 1:22:23.9

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.