EUR: 346,51 Ft
CHF: 324,66 Ft
2020. május 31., vasárnap
Angéla, Petronella

Egyéb Ózd

Rendőr–vadász találkozó

Egész napos közösségi program keretében fűzték szorosabbra kapcsolatukat az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársai és az illetékességi területükhöz tartozó vadásztársaságok tagjai. A rendezvényre a Palina-Völgye VT meghívott vendégeként látogatott el Riz Gábor országgyűlési képviselő.

Az Országos Magyar Vadászkamara elnöksége a napokban fogadta el a vadászatra jogosultak vadgazdálkodási tevékenységének fejlesztését támogató Országos Vadgazdálkodási Alap működési szabályait és a 2017. évi pályázati felhívást. A pályázatokat november 30-ig adhatják be a vadgazdálkodók.

Fotó: Lokál
Riz Gábor eleget tett a vadászok meghívásának

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.