2020. június 03., szerda
Klotild, Cecília

Extra

Saját premierjéről tűnt el Kulka János

Kulka János kirobbanó formában jelent meg legújabb filmjének premierjén, azonban a stáb bemutatását már nem várta meg. A Lokál információja szerint a színész kissé elfáradt a nagy felhajtásban, viszont a jelenlévők örömmel tapasztalták, hogy betegségének mára szinte semmi nyoma. 

Kulka János
Fotó: Mészáros Diána

Hatalmas sikerrel mutatták be szerda este a Mammut Pink moziban a Budapest Noir című magyar krimit. A film nem csupán műfaja, hanem egyik főszereplője miatt is különlegesnek számít, ugyanis ez volt az a mozi, melynek forgatása után nem sokkal stroke-ot kapott Kulka János. A rajongók legnagyobb örömére az 58 éves sztár kirobbanó formában jelent meg a premier előtti fotózáson, majd beült a vetítésre. Szemtanúk szerint Kulka a vetítés után egy-két szelfit készített a rajongóival, majd egymagában várta, hogy megkezdődjön az állófogadás a mozi előterében. A stáb bemutatásakor azonban a közönség meglepetten vette észre, hogy a színész már nincs a helyszínen, miközben őrjöngő tapssal várták a színpadra.


– Nagyon élvezte az elején a felhajtást, de aztán már kicsit elfáradt a sok embertől és kamerától. Feszült lett, gyengének érezte magát – mesélte az egyik jelenlevő, aki váltott pár szót Kulkával az eseményen.

A stábfotóra hiába várták Kulkát

 

Mint kiderült, a zártkörű stábbulin már újra ott volt a színész, ahol egy kevés időt még eltöltött a kollégáival és az egyik jelenlévő szerint már nyoma sincs a betegségének.


– A partin jó formában volt János, már csak minimálisan érezhető a stroke-jából adódó artikulációs zavara. Szinte folyékonyan beszélt hosszú-hosszú perceken át. Nem lennék meglepődve, ha hamarosan újra színpadon állna – mondta informátorunk.

Mint ismeretes, Kulka tavaly áprilisban kapott stroke-ot. Állapota sokáig kritikus volt, de a gyors és szakszerű orvosi segítségnek köszönhetően szerencsésen felépült, azonban a színpadra mind ez ideig nem tért vissza. Filmet viszont forgatott már a betegsége óta: Ujj Mészáros Károly legújabb, skandináv krimiket idéző, X. című filmjében vállalt el egy fontos szerepet.

Jótékonykodtak az alkotók

A Budapest Noir alkotói a premier egymillió forintos bevételét a Heim Pál Gyermekkórház MRI-épületének felépítésére adományozták. A pénzt jelképesen a film két főszereplője, Kolovratnik Krisztián és Tenki Réka adta át a vetítés után. Az alkotók szerették volna felhívni a figyelmet arra, hogy minél több filmbemutatót kössenek össze jótékonykodással.

Kapcsolódó Cikkek

 • Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Karanténba került az Avatar 2. stábja

  Kalandos úton érkezett meg Új-Zélandra az Avatar 2 című film amerikai stábja, amelynek egy jogi kiskaput kihasználva sikerült bejutnia a koronavírus-járvány miatt szigorú beutazási szabályokat alkalmazó szigetországba.

 • Nemzetközi porondra lépnek

  Nemzetközi porondra lépnek

  Angol nyelven is meghallgathatjuk mostantól az Európa 2020 című slágert. Nagy Szilárd és Ragány Misa szerzőtársaikkal az idén tavasszal Európában, így hazánkban is kialakult helyzetre szerettek volna reflektálni a nagysikerű Varga Miklós-Varga Mihály dal feldolgozásával.

 • Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Újranyitottak az ovik – Megmérik a kicsik hőmérsékletét

  Több, mint két hónap kihagyás után tegnap Budapesten is újra megnyitottak a bölcsődék és az óvodák. Az intézményekben számos óvintézkedéssel védik a dolgozókat és a gyerekeket, rendszeresen fertőtlenítik a játékokat és a kilincseket, de az előtérben testhőmérsékletet is mérnek.