EUR: 330,90 Ft
CHF: 301,09 Ft
2019. október 20., vasárnap
Vendel

Extra

Sarka Katánál tabu a cipő és a cici

Izgalmas titkokat árulnak el Sarka Kata gyermekei, Noncsi és Dávid az édesanyjukról a ma esti Vigyázat, gyerekkel vagyok! című műsorban. A TV2 sikerműsorából kiderül, Kata nem szereti, ha a gyerekei megfogdossák a cipőit, és egy-egy nehezebb nap feszültségeit egy kis borozással vezeti le barátnői társaságában. 

A műsor utolsó etapjában a Mijét nem foghatja meg anyának Noncsi? kérdésre a gyerek szerint a „cicije” volt a helyes válasz. Édesanyjuk pedig megerősíti őket abban, hogy ez valóban így van, ám van valami, amit még kevésbé kedvel.


– Azt sem szeretem, de a cipőket pláne nem, főleg, ha mindenki előtt megfogják. Mostanában amúgy Noncsi hajlamos elfelejteni, hogy a cipőkhöz nem nyúlunk, de egyébként egész komoly cipőgyűjteményem van otthon – mondta nevetve Kata a műsor felvételén, azonban itt még nem értnek véget a meglepetések. Arról is szó lesz majd, hogy mit szokott anya csinálni a barátnőivel. A gyerekek itt komoly dilemma elé kerülnek, mert mind a három válaszlehetőség esélyesnek tűnt, amit Dávid fia rögtön tisztáz is.

– Nem értem! Este vagy reggel? – teszi fel kérdés, mire az édesanyja megnyugtatja, hogy vonatkozhat esti programra is, így mind Kata, mind a gyerekek a borozgatást mellett döntenek.


Ez történt korábban:

Kapcsolódó Cikkek