EUR: 346,92 Ft
CHF: 324,77 Ft
2020. május 29., péntek
Magdolna

Egyéb Székesfehérvár

Sárkányok a tavon

Szeptember 29-én és 30-án ismét birtokba vették a sárkányhajósok a Csónakázó-tavat. A 12. Székesfehérvári Sárkányhajó Fesztiválon 46 csapat versenyzett.

Ezt megelőzően, 29-én a diákok ismerkedtek a sárkányhajózással. Aki ügyes volt, az még aznap a Nebuló Kupában mutathatta be tudását. A szombati egész napos fesztivál során a vegyes, a házisárkány (női), a nyílt és a maraton futamokban mérték össze erejüket a legénységek.

Fotó: K. Mátyás Bertalan

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Érden is mehetünk misére

  Érden is mehetünk misére

  Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő a választókerületben található egyházak számára kézfertőtlenítőket biztosított, hiszen a védekezésre itt is szükség van.