2020. augusztus 07., péntek
Ibolya

Egyéb Győr

Segítenek gazdit találni

A Győri Állatmenhely néhány lakójának kalandja tovább folytatódik. Korábban már találkoztak a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáival, nemrég pedig a győri rendőrök vitték őket sétálni és kaptak tőlük sok simogatást.

A felkérés a Győri Állatmenhelyt üzemeltető Emberek az Állatokért Alapítványtól érkezett – Kiss Vivien törzsőrmester a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottja, Medeg Tamás és Deák Norbert törzsőrmesterek, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei egy-egy kutyust kaptak „kölcsönbe”, amelyekkel hamar összebarátoztak. A felkérés ismét egy jótékonysági akcióhoz kapcsolódik, ugyanis decemberben megjelenik egy naptár, amelyet megvásárolva a gazdátlan állatokon segíthetnek a jóakaratú emberek.

Az árva kutyák élvezték a figyelmet
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

  • Meghalt a híres filmrendező

    Hetvenhat éves korában meghalt Alan Parker angol filmrendező, forgatókönyvíró és producer, nevéhez olyan filmek fűződnek…

  • Húsban a jövő

    Húsban a jövő

    Minden adott ahhoz, hogy Kaposvár a térség fővárosává váljon, hangzott el a Kométa és a kormány között megszületett stratégiai együttműködési megállapodás aláírásakor.