EUR: 335,97 Ft
CHF: 312,58 Ft
2020. január 22., szerda
Artúr, Vince

Egyéb Győr

Segítenek gazdit találni

A Győri Állatmenhely néhány lakójának kalandja tovább folytatódik. Korábban már találkoztak a 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred katonáival, nemrég pedig a győri rendőrök vitték őket sétálni és kaptak tőlük sok simogatást.

A felkérés a Győri Állatmenhelyt üzemeltető Emberek az Állatokért Alapítványtól érkezett – Kiss Vivien törzsőrmester a Győri Rendőrkapitányság Közrendvédelmi Osztályának beosztottja, Medeg Tamás és Deák Norbert törzsőrmesterek, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei egy-egy kutyust kaptak „kölcsönbe”, amelyekkel hamar összebarátoztak. A felkérés ismét egy jótékonysági akcióhoz kapcsolódik, ugyanis decemberben megjelenik egy naptár, amelyet megvásárolva a gazdátlan állatokon segíthetnek a jóakaratú emberek.

Az árva kutyák élvezték a figyelmet
Fotó: Marcali Gábor

Kapcsolódó Cikkek

  • A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember autója megfizethetetlen

    A Vasember sztárja hatalmas népszerűségnek örvend a szuperhős film óta. Ennek megfelelően irdatlan összeget keresett a mozival, amiből jutott egy szuper járgányra is.

  • Tényleg ilyen rossz?

    Tényleg ilyen rossz?

    A budapesti szmogriadó tájékoztatási fokozatát hirdette meg a Főpolgármeseri Hivatal a múlt hét végén a szálló por légszennyezettségi szintje miatt.