EUR: 346,07 Ft
CHF: 323,97 Ft
2020. június 01., hétfő
Tünde

Egyéb XVII.kerület

Segítség a kezdő vállalkozásoknak

Október közepe óta üzemel az új vállalkozásfejlesztési iroda a Pesti út 80. szám alatt. Az önkormányzat tájékoztatása szerint elsősorban a kezdő vállalkozásokat szeretnék támogatni.

Az irodát közösségi munkahelyként hozták létre, ahol egymástól függetlenül dolgozhatnak mindazok, akik professzionális, kreatív, jól felszerelt környezetben kívánják beindítani vállalkozásukat. Az úgynevezett coworking közösségi terek a szellemi munkavégzés számára biztosítanak megfelelő infrastruktúrával rendelkező munkaállomásokat. Egy ilyen munkahely lehetőséget nyújt a hasonló érdeklődési kör mentén szerveződő szakmai és emberi kapcsolatok kialakítására, ami támogatja a munkát és inspiráló hatása van.


Szolgáltatások:

– bérelhető munkaállomások, íróasztal, számítástechnikai eszközökkel felszerelve, internet, szekrény, tárgyaló, közösségi terek, konyha biztosítása
– szakmai, vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos programok, mentorálás, üzleti tanácsadás, székhelyszolgáltatás, üzleti terv írása, workshopok

− A Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvánnyal együttműködésben a kerületi vállalkozásoknak kedvezményes hitelre is lehetőséget biztosítunk, amelyhez kamattámogatást nyújtunk − fogalmazott közösségi oldalán Riz Levente polgármester. − Az irodát egyfajta „startup-bölcsőnek” is szánjuk, ahol a jó ötletek elindulhatnak, mentorálást kapnak és „kinőhetik magukat”. Az intézmény találkozóhelye lesz a helyi vállalkozóknak, ötletgazdáknak, XXI. századi, modern irodai környezet, kedvező feltételek, fiatal csapat várja az ideérkezőket. Egy olyan közösségi teret hoztunk létre, amely ötvözi az otthoni munkavégzés kényelmét és a korszerű munkahelyi infrastruktúrát.

Hétköznap reggel nyolc és este nyolc óra között várják a rákosmentieket.

 

Elérhetőség:

Cím: 1173, Budapest, Pesti út 80.
Telefon: +36-1-920-1027
E-mail: [email protected]
Honlap: www.rv17.hu

Címkék

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.

 • Hol vagy, Brigitta?

  Hol vagy, Brigitta?

  A szekszárdi rendőrök keresik a 17 éves Kocsis Brigittát, aki március 28-án távozott engedély nélkül a szedresi lakásotthonból, azóta ismeretlen helyen tartózkodik, életjelet nem ad magáról.