EUR: 348,74 Ft
CHF: 326,14 Ft
2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Nagykanizsa

Séta az életért

Rózsaszín szalagokkal és lufikkal felszerelkezve hívták fel a figyelmet sok százan a mellrák elleni küzdelem és megelőzés fontosságára Kanizsán.

A sétát a Napfény Rákbetegek és Hozzátartozóik Nagykanizsai Egyesülete szervezte. A szakmai programon elhangzott: évente kétezer nő hal meg ebben a betegségben Magyarországon, és több ezer új esetet diagnosztizálnak. Arra is rámutattak az előadók, hogy ha időben felfedezik a kórt, 80 százalék az esély a túlélésre, illetve gyógyulásra. A 45 év feletti nőknek évente ajánlják az ingyenes szűrővizsgálatot.

Fotó: Gergely Szilárd

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.