2020. május 28., csütörtök
Emil, Csanád

Egyéb Eger

Sikeresen küzdöttek a magyarok

A felnőtteknél négy, míg összességében 20 aranyérmet szereztek a magyar versenyzők az Egerben rendezett 25. SKDUN sotokan karate-világbajnokságon. A felnőtteknél Kiss Maja, Hajnalné Schneider Zsuzsanna, Kiss Balázs és Kiss Zoltán végzett az élen.

A négy arany mellett tíz ezüst- és 20 bronzérmet gyűjtött a magyar csapat és ezzel ötödik lett a nemzetek rangsorában. Az ifjúsági korosztályban 16 arany-, 15 ezüst- és 33 bronzérem született, ennél csak a románok voltak eredményesebbek.

Eger, 2017. október 8.
Kovács Marcell (b) és a moldáv Vitalij Spinu a 25. SKDUN Shotokan karate világbajnokságon az egri Kemény Ferenc Sportcsarnokban 2017. október 8-án.
MTI Fotó: Komka Péter

Kapcsolódó Cikkek

 • Vili bá’ példát mutat!

  Vili bá’ példát mutat!

  Köstner Vilmos mesteredző láthatóan azt is betartja, ami csak javasolt: maszkba tartott edzést, kezében fertőtlenítős flakonnal.

 • Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Milliókat hozott a Tankcsapda-whiskey

  Percek alatt fogyott el a Tankcsapda whiskey-je és itt most nem arra kell gondolni, hogy a fiúk gyorsan a pohár fenekére néztek. A rockbanda tagjai, összefogva a Jim Beam gyártójával Tankcsapda-díszdobozás változatot dobtak piacra, jótékony céllal.

 • Wojtyla100

  Wojtyla100

  Életnagyságú szobrot kapott a Szent István Bazilikában II. János Pál pápa (polgári nevén Karol Wojtyla) születésének századik évfordulója alkalmából.