2019. február 21., csütörtök
Eleonóra

Belföld

Igazoltatták! Simicska az utcán firkálta össze a plakátokat – Fotó!

Első hallásra szürreálisnak  tűnik, azonban igaz a hír, Simicska Lajos közterületi plakáthelyeket firkált össze, ami miatt igazoltatták a rendőrök.

A rendőrök csak a sokadik akciója után állították meg a kissé őrülten viselkedő (és talán részeg) jobbikos milliárdost, akit végül igazoltattak is. Simicska azzal védekezett, hogy kizárólag a saját tulajdonát rongálta meg, annak pedig kifejezetten örült, hogy a járőrök kedvesek voltak vele – írja az Origo.


A Helyi Válasz tette közzé a fotót, amin látható, egyenruhások igazoltatják a rongáláson kapott Simicska Lajost. A jobbikos milliárdos azzal ütötte agyon az időt, hogy különböző köztéri reklámfelületeket firkált össze, legalább öt alkalommal.

Egyelőre arról nincs információ, hogy a nagyvállalkozó vajon ivott-e az akciója előtt, vagy csak bosszúból firkálta össze a plakátokat.


További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Juncker kudarcot vallott

  Juncker kudarcot vallott

  Hétfőn indította el legújabb kampányát a kormány, amely keretében az Európai Parlement terveirre akarják felhívni a figyelmet.

 • Jobb a szálló, mint az utca

  Jobb a szálló, mint az utca

  Sok támadás érte a múlt ősszel hatályba lépett úgynevezett hajléktalantörvényt. A Lokál most annak próbált utánajárni, hogy az érintettek hogyan élik meg a problémát, és hogy szerintük jobb-e egy hajléktalanszállón élni, mint az utcán.

 • 14 éves csúcson a gazdaság

  14 éves csúcson a gazdaság

  A Központi Statisztikai Hivatal (KSH) első becslése szerint a hazai GDP 4,8 százalékot növekedett 2018-ban az egy évvel korábbihoz képest.