2020. május 27., szerda
Hella

Belföld

Simicska fia követte apja plakátfestését

Immár családilag gyalázkodik a Simicska família. A Lokál korábban már beszámolt a milliárdos oligarcha ámokfutó festegetéséről, most pedig kiderült, hogy a nagyvállalkozó fia, Simicska Ádám is beszállt az obszcén pingálásba.

Simicska Ádám, az oligarcha fia egy Facebook-poszttal tudatta: ő festette vissza azt a mondatot, amelyet előtte Simicska Lajos egyszer már felpingált a reklámoszlopokra. A fiú buzdítja is apját: „Hajrá, Apa! :)”.


Mint lapunkban már beszámoltunk róla, a milliárdos kedd hajnalban azzal ütötte el az időt, hogy különböző köztéri reklámfelületeket firkált össze legalább öt alkalommal. Simicska Lajos azzal védekezett, hogy kizárólag a saját tulajdonát rongálta meg. Annak pedig kifejezetten örült, hogy a járőrök kedvesek voltak.

Simicska Lajos azt nyilatkozta tettéről a 24.hu-nak, hogy ő csak egy korábbi véleményét erősítette meg ilyen sajátos módon. Ugyanakkor a Ripost értesülései szerint nem is Simicska fújta le a hirdetőoszlopokat, hanem a vele lévő munkatársát utasította erre, aki állítólag alaposan össze is festékezte magát.


Az még mindig nem derült ki, hogy az oligarcha idegeit ennyire megtépázták az elmúlt évek történései, vagy valamilyen tudatmódosító szer hatása alatt állt. Azzal, hogy immár a milliárdos fia, Simicska Ádám is beszállt az obszcén feliratok festésébe, immár családi vállalkozásként folyik a gyalázkodás. A família nem is titkolja, hogy a Jobbik szekerét tolja.

Még márciusban írta meg a Lokál, hogy végleg lehullt az álca a Jobbik–Simicska szimbiózisról: a nagybirtokos médiavállalkozó fia, aki a családi médiabiznisz zászlóshajójának számító Magyar Nemzet kiadójának társügyvezetője, letette a garast a Jobbik mellett.

– Azt gondolom, hogy a következő parlamenti választás igazi, valós tétje egyetlenegy dolog, mégpedig az, hogy Vona Gábornak sikerül-e megszerezni a kétharmadot – mondta Simicska Ádám a zsurpubi.hu-nak.

 – A kormánypárt korántsem olyan erős és nincs olyan jó pozícióban, mint ahogyan azt próbálja magáról elhitetni… A következő választás győztese egészen más lesz – mondta a zsurpubi.hu-nak az ifjú trónörökös.
– A Fidesz valódi küzdelme abban merül majd ki, hogy a mandátumok egyharmadát meg tudja-e szerezni. Vona Gábor az egyetlen komolyan vehető jelölt – tette hozzá akkor Simicska Ádám. Úgy tűnik, a fiatal igazgató véleménye meglehetősen egybeesik apjáéval, bár hangsúlyozza: – Mindig megvolt az önálló véleményem, és ezt otthon is elmondtam.

További cikkek:

Kapcsolódó Cikkek

 • Autósmozi az Árkád tetején

  Autósmozi az Árkád tetején

  Oscar-díjas filmek, görkoris felszolgálók, érintésmentes fizetés – egyedi és biztonságos kikapcsolódást kínál a főváros új autósmozija.

 • Koronavírus-egységben ment életet Áron

  Koronavírus-egységben ment életet Áron

  Székely Áron mentős annak a koronavírus egységnek a tagja, akik elsőként mennek ki fertőzésgyanús esetekhez. Fontos számukra, hogy lelkileg is tudják támogatni azokat, akik súlyos állapotban vannak.

 • Költségvetés 2021: 2295 milliárd jut a családoknak

  Költségvetés 2021: 2295 milliárd jut a családoknak

  Varga Mihály pénzügyminiszter a parlamentben kedden átnyújtotta Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének a 2021-es költségvetést, amelyről elmondta, hogy ez a gazdaságvédelem költségvetése a járványügyi készültség fenntartásával.