EUR: 343,47 Ft
CHF: 316,31 Ft
2020. június 06., szombat
Norbert, Cintia

Extra

Singh Viki: Apu máig reménykedett, hogy szűz vagyok

Nem akarta, hogy szikh vallású édesapja az újságokból értesüljön románcáról, így 31 évesen végre színt vallott a félig magyar, félig indiai származású énekesnő. Singh Viki édesapja előtt mára nem titok, hogy lánya szerelmes, és az sem, hogy Viki bizony jó ideje szexuális életet él.

A Sztárban Sztár ötödik adásában Singh Viki esett ki a versenyből, aki egyáltalán nem búslakodik, sőt úgy érzi, minden téren csak profitált a szereplésből.


– Önmagában az, hogy bekerültem egy olyan műsorba, ahol sztárok vannak, már elismerés, visszaigazolás számomra. Nagyon fontos lépés volt ez a karrierem szempontjából, a magánéletemről nem beszélve – mondta lapunknak a műsor után Viki, aki sok mindent titkolt szikh vallású édesapja előtt, de a verseny miatt végre színt vallott.

– Ha nincs ez a műsor, apu meg sem tudja, hogy van párom. Egy fiút sem vállaltam fel előtte, de Tomival úgy döntöttünk, nem szeretnénk bujkálni, azt meg végképp nem, hogy apu a tévéből vagy az újságokból értesüljön a kapcsolatunkról – mesélte az énekesnő, akinek ez igazi mérföldkő volt az életében, hiszen édesapja nemcsak hogy indiai férjet szánt neki, de szerette volna hinni, hogy Viki még nem élt meg testi szerelmet.


– Apu már régóta rágta a fülemet, hogy mikor megyek férjhez, de mindig kikerültem a témát. Arról nem beszélve, hogy szüzességi fogadalmat sem tehetnék már, de persze ő nem az a fajta apuka, akivel ilyesmiről lehet beszélni. Inkább homokba dugta a fejét, és titokban reménykedett, hogy még nem volt dolgom férfival – avatta be lapunkat a részletekbe a csinos előadó, aki most, hogy végre fény derült a titokra, boldogabb, mint valaha.

– Óriási dolog apu részéről, hogy elfogadja: nem vagyok érintetlen, mi több, szeretek valakit. Úgy érzem, mára nem éli meg szégyenként ezt az egészet, és azt sem, hogy nem indiai fiú a választottam – mondta Viki, aki szívesen hozzámenne párjához, de babát még jó pár évig nem tervez, hogy a karrierjére koncentráljon.

Singh Viki
Fotó:Mészáros Diána

Singh Viki
Fotó:Mészáros Diána

Singh Viki
Fotó:Mészáros Diána

Kapcsolódó Cikkek