EUR: 322,77 Ft
CHF: 281,53 Ft
2018. október 20., szombat
Vendel

Sport

Sírva búcsúzott az Orlandótól Kaká – Videó!

Elbúcsúzott a hazai közönségtől Kaká, az Orlando City 92-szeres brazil válogatott játékosa. Az aranylabdás futballista természetesen nem bírta ki könnyek nélkül.

Nemrég hozta meg a minden bizonnyal nehéz döntést Kaká, miszerint a szezon végén nem kíván szerződést hosszabbítani mostani klubjával az Orlando Cityvel. A floridai gárda az észak-amerikai profi futballbajnokság (MLS) Keleti főcsoportjának utolsó előtti helyén áll, így a rájátszásról is lemarad.


Sajnos nem sikerült győzelemmel búcsúzni, hiszen az Orlando 1-0-ra kikapott a Columbus Crew-tól. A lefújást követően Kaká, aki 73 meccsen 24 gólt szerzett az amerikai csapatnak könnyek között köszönte meg az elmúlt három év alatt kapott szeretetet és támogatást.

– Ez egy különleges nap volt a számomra, mert végig az elmúlt három évre emlékeztem. Most már csak a köszönet van hátra. Hiányozni fogtok, srácok, én pedig örökre Oroszlán maradok – fogalmazott, utalva a klub becenevére.

Jason Kreis, a csapat edzője elmondta, hogy arra kérte a játékosokat, hogy győzelemmel búcsúztassák a legendát, így a vereséget hatalmas csalódásnak élte meg.

A 35 éves klasszis az AC Milan és a Real Madrid után igazolt a tengerentúlra.

Kapcsolódó Cikkek

 • Veszélyben Mourinho állása

  Veszélyben Mourinho állása

  Akár az állásába is kerülhet José Mourinhónak, a Manchester United vezetőedzőjének, ha szombat délután vereséget szenved korábbi sikerei helyszínén, a Chelsea otthonában az angol labdarúgó-bajnokság kilencedik fordulójának nyitómérkőzésén.

 • 24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  24 éremmel zártuk az ifjúsági olimpiát

  Magyarország 24 éremmel – 12 arannyal, 7 ezüsttel és 5 bronzzal – zárta a Buenos Aires-i ifjúsági olimpiát. Ez minden idők legjobb szereplése. Fiatal sportolóink közül az úszó Milák Kristóf és Késely Ajna volt a legeredményesebb három-három győzelemmel, előbbinek pedig még egy ezüstje is van.

 • Hajrá, magyarok!

  Hajrá, magyarok!

  Holnap kezdődik az év legnagyobb hazai rendezésű sporteseménye, a budapesti birkózó-világbajnokság.